Despre peTech

Salut, eu sunt Sorin – tipul din spatele Petech.ro si Techie-show.com, precum si a canalelor lor de YouTube aferente. Indiferent ca urmaresti continutul in romana sau in engleza, ai intrat într-un univers unde pasiunea pentru tehnologie e la ea acasa. Continutul este in ambele limbi, dar pe blog-uri diferite pentru ca vreau ca acesta sa fie cat mai accesibil si usor de parcurs.

De-a lungul anilor am explorat diverse domenii legate de tech. De la administrare de sisteme si servere Linux, la marketing digital si dezvoltare web. Si pe langa toate astea, conduc un studio digital alaturi de sotia mea, care e un adevarat as in spatele camerei si la editare.

Dar fascinatia mea nu se opreste la software; sunt la fel de captivat de hardware-ul consumer/enterprise si cele mai noi gadgeturi. Fie ca asamblez PC-uri, experimentez cu servere sau ma joc cu cele mai recente gadgeturi, mereu ma distrez de minune.

Ce ma impinge inainte in pasiunea asta pentru tech? In primul rand, dragostea profunda pentru ceea ce fac si, in al doilea rând, suportul neconditionat al partenerei mele, cu care echilibrez viata profesionala cu cea personala.

Blogurile si canalele mele de YouTube sunt mai mult decât niste spatii digitale; sunt locuri de întalnire pentru pasionati de tech ca tine si ca mine. Hai sa vorbim, sa impartasim si sa exploram împreuna lumea mereu in schimbare a tehnologiei.

Te asteapta o combinatie de videouri si postari pe blog pline de idei, recenzii, pareri, stiri si, bineinteles, umor pe alocuri. Haide in aventura asta tech cu mine, postare cu postare, video cu video!

Daca vrei sa imi spui ceva, cele mai multe sanse ai pe YouTube! Sau via e-mail.