3 minute despre cum cumparam o placa video noua

Te-ai hotarat. Vrei o placa video noua. Perfect! Dar cum iti dai seama care e cea mai buna, cum iti va rula tie un joc sau ce scor vei scoate intr-un program de tip 3dMark? …

Te-ai hotarat. Vrei o placa video noua. Perfect! Dar cum iti dai seama care e cea mai buna, cum iti va rula tie un joc sau ce scor vei scoate intr-un program de tip 3dMark? Afli in episodul acesta de ‘3 minute de tehnologie’.
Un ghid foarte pe scurt, despre cum sa ne documentam, cand punem ochii pe cateva modele de placi video care se incadreaza in nevoile sau bugetul nostru. Vom discuta despre benchmark-uri si cum sa cauti unele relevante pentru situatia ta, si de ce specificatiile producatorilor de multe ori ne pot induce in eroare.
Nu uita pe langa bottlenecking, sa verifici daca sursa sistemului tau are puterea recomandata de producatorul placii video.

Daca vrei sa vezi si alte lucruri prezentate in aproximativ 3 minute, lasa-ne un comentariu cu subiectul sau termenul ce te intereseaza.

Nu uita sa te abonezi la canalul de YouTube peTech si sa dai un like pentru a fi la curent cu noutatile!

S-ar putea sa te intereseze si: o parere despre GTX 1650 si parerea mea despre placa video MX150.

Photo of author

Sorin

Scriu, citesc si invat despre diverse lucruri - hardware, software, orice. Fiind oarecum un "Jack of all trades", pur si simplu ador sa stiu câte ceva despre orice.