Allview lanseaza televizoare in aceasta toamna

Producatorul roman pregateste o noua gama de produse – televizoare smart si televizoare clasice. Din cate am inteles lucreaza la ele de la inceputul anului si promit multe. Momentan cei de la Allview au in …

televizoare Allview

Producatorul roman pregateste o noua gama de produse – televizoare smart si televizoare clasice. Din cate am inteles lucreaza la ele de la inceputul anului si promit multe.

Momentan cei de la Allview au in productie telefoane, tablete si smart device-uri. Sunt curios sa vad ce ne pregatesc si pe segmentul televizoarelor, si ce panouri vor folosi.

Ar fi interesant sa vedem atat ceva accesibil dar si un model cu sistemul de operare Android si eventual un panou cu rezolutie 4K ar fi interesant. Chiar sunt curios ce modele vor scoate in segmentul Smart TV.

Ma astept sa profite un pic si de AVI (asistentul lor vocal in limba romana). In sensul ca, o integrare buna intre acest asistent vocal si televizoarele lor smart ar fi foarte bine venita si le-ar oferi probabil un mic avantaj printre utilizatorii romani.

Exemplu interesant: sa poti intreba asistentul vocal ce ruleaza pe alt canal iar televizorul sa iti afiseze in colt (similar Picture in Picture) ce ruleaza pe acel canal. Apoi asistentul sa te intrebe daca vrei sau nu sa schimbi la acel canal. Ar fi o functie interesanta.

Pana una alta, asteptam sa vedem cu ce vine Allview in materie de televizoare.

Photo of author

Sorin

Scriu, citesc si invat despre diverse lucruri - hardware, software, orice. Fiind oarecum un "Jack of all trades", pur si simplu ador sa stiu câte ceva despre orice.