Asus sarbatoreste 20 de ani de cand produce placi video cu GTX 980Ti Golden Edition

Asus face placi video de 20 de ani. Au ceva experienta in spate si, de-a lungul anilor s-au impus pe piata ca una din brand-urile de top in pc-hardware. Acestia au hotarat sa sarbatoreasca evenimentul …

Asus face placi video de 20 de ani. Au ceva experienta in spate si, de-a lungul anilor s-au impus pe piata ca una din brand-urile de top in pc-hardware. Acestia au hotarat sa sarbatoreasca evenimentul cu ceea ce ei sustin ca este cea mai rapida placa 980Ti disponibila.

Placa vine cu DirectCU II, sistem de racire ce are un heatpipe de 10mm si doua ventilatoare ce scot 0db cand placa nu este solicitata(deci pot sta pe loc daca nu e nevoie de ele). Specificatiile tehnice sunt:

  • Frecventa core: 1266Mhz cu boost de pana la 1367Mhz;
  • Frecventa memorie: 7200Mhz
  • 384biti
  • 6gb GDDR5
  • 2816 core-uri CUDA

GTX 980Ti Golden Edition vine pregatita pentru racire pe LN2, pentru overclock extrem, cu un indicator cu coduri de culori si cu un buton de Safe Mode care in caz de probleme va reseta placa la setarile din fabrica.

Inca nu stim un pret, dar avem poze oficiale cu editia aniversara, disponibile in galeria de mai jos. De asemenea, in sursa aveti un link catre o pagina speciala a celor de la Asus, unde ne prezinta istoria lor in ceea ce priveste productia de placi video.

Ce parere ai despre GTX980Ti Golden Edition?

Mie imi place. Nuanta auriului este destul de discreta, si performantele sunt cu ~21% vs. un 980Ti standard. Suna bine!

Sorin

Scriu, citesc si invat despre diverse lucruri - hardware, software, orice. Fiind oarecum un "Jack of all trades", pur si simplu ador sa stiu câte ceva despre orice.