Elder Scrolls Online – vrei 50.000$ pe an?

Ai auzit de MMO-ul celor de la Zenimax, Elder Scrolls Online? In 2014 jocul a avut ~772mii de subscriberi. Nu e un numar chiar mare pentru a sustine un MMO in viata. Asa ca, cei …

Ai auzit de MMO-ul celor de la Zenimax, Elder Scrolls Online? In 2014 jocul a avut ~772mii de subscriberi. Nu e un numar chiar mare pentru a sustine un MMO in viata. Asa ca, cei de la Zenimax s-au hotarat sa puna la bataie 1 milion de dolari unui norocos jucator – sub forma a 50.000$ pe an, timp de 20 de ani.

Interesanta strategie. Pentru a putea participa, trebuie sa te inscrii pe pagina din sursa, si sa jocri The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited(e vreo 30 de euro plata unica, nefiind necesara o subscriptie) macar o data(cateva minute) pana in 10 ianuarie 2016.

Cei de la Zenimax mizeaza prin concursul de fata, pe faptul ca daca incerci jocul, s-ar putea sa te prinda. O campanie destul de costisitoare! Fiind destul de noua abordarea, s-ar putea sa mearga! Adica, din punct de vedere al reclamei o sa faca zgomot. Ce ramane de vazut, este cati din jucatorii noi veniti, prin intermediul concursului, vor ramane in joc?

concurs elder scrolls mmo

Faptul ca Zenimax pune la bataie atatia bani doar ca sa intri sa incerci jocul, imi spune ca au incredere in joc. Deci trebuie sa ofere un gameplay destul de captivant daca au atata curaj. Vom vedea cum decurg lucrurile pe viitor, eu unul sunt curios daca un astfel de concurs le va creste substantial numarul de subscriberi.

Jocul este disponibil pe PC, Xbox One si Playstation 4. Ca si review-uri nu sta rau… probabil e unul din jocurile pe care toti am vrut sa le vedem la un moment dat. Adica… suna bine ideea: ‘sa joci Morrowind, Oblivion si Skyrim cu prietenii’. Dar… parca se simte ca un MMO oarecare.

Tu te-ai inscris? Sau ai jucat MMO-ul? Ce parere ai despre joc si concursul celor de la Zenimax?

Photo of author

Sorin

Scriu, citesc si invat despre diverse lucruri - hardware, software, orice. Fiind oarecum un "Jack of all trades", pur si simplu ador sa stiu câte ceva despre orice.