LG arata un tv cu ecran flexibil de 77 inch OLED

Tehnologia OLED avanseaza constant.. LG a aratat un nou display pe aceasta tehnologie, ce suporta UHD la 3820 x 2160 pixeli. Adica 4K. Are 77 inch, adica vreo 195 cm diagonala. Acest display are o …

Tehnologia OLED avanseaza constant.. LG a aratat un nou display pe aceasta tehnologie, ce suporta UHD la 3820 x 2160 pixeli. Adica 4K.

Are 77 inch, adica vreo 195 cm diagonala. Acest display are o transparenta de 40% si poate fi rulat in forma de cilindru fara sa ii afecteze functionalitatea.

Tare. N-am gasit un pret sau ceva… dar ma gandesc ca nu va fi ieftin. Mi se pare genial ca avansam atat de mult pe partea de display-uri si sper ca in curand sa vedem si in comert astfel de tehnologii. Dar: vreau sa avanseze si conectica in paralel. Degeaba ai un astfel de display, daca il umpli de cabluri. Interesant ar fi, sa devina cat mai accesibile si metodele wireless de a transmite semnal video si eventual curent.

Iti inchipui un tv ca o bucata de carton pe perete, fara nici un fir? Ar arata genial.

televizor lg flexibil 77 inch

Photo of author

Sorin

Scriu, citesc si invat despre diverse lucruri - hardware, software, orice. Fiind oarecum un "Jack of all trades", pur si simplu ador sa stiu câte ceva despre orice.