Mouse cu wireless charging – viitorul gamingului?

Sunt fan mousi wireless. De la modele normale, la R8A-ul de la A4tech Bloody si Mx Master de la Logitech, sunt efectiv fan. Mai ales ca, modelele mentionate fac lejer fata la zile intregi de …

mouse wireless charging

Sunt fan mousi wireless. De la modele normale, la R8A-ul de la A4tech Bloody si Mx Master de la Logitech, sunt efectiv fan. Mai ales ca, modelele mentionate fac lejer fata la zile intregi de utilizare intensa. (munca + ceva gaming usor)

Dar, cel mai enervant e sa te trezesti ca iti crapa mouseul. N-am patit… de obicei ma mai uit la el si vad nivelul bateriei. Dar de dragul noutatii Logitech introduce Powerplay si Lightspeed. Powerplay este o tehnologie de incarcare wireless pentru mouse iar Litghtspeed este o tehnologie de conectare mai eficienta.

Nu zic ca mi se pare inutil. Fiindca nu este. Cu wireless charging, nu ar trebui sa mai folosesc un cablu la mouse niciodata. DAR! Pentru wireless charging trebuie un mousepad. Sunt constient ca altfel nu prea ai cum sa o faci, dar nu folosesc pad-uri de mult timp. Nu dintr-un motiv anume ci efectiv din cauza ca… nu am avut probleme… toti mousii merg perfect si pe birourile de pal.

Logitech G903 si Logitech G703

g903 logitech mouse gaming

Evident ca, ai nevoie de un mouse compatibil cu incarcarea fara fir. Aici intra modelele noi de mousi gaming de la Logitech: G903 si G703. Amandoua modele se duc pana in 12.000 DPI cu senzorul PMW3366, au iluminare RGB (pentru ca… mna) si… cel mai interesant mi se pare la ce greutate am ajuns: 110 grame pentru G903 si 107 grame pentru G703. E bine pentru niste mousi care au si o baterie in interiorul lor.

specificatii g930 si g703

Dupa cum puteti vedea in poza de mai sus, preturile in dolar vor fi de 150$ si 100$. Preturi ok, daca vom avea modele la fel de bune ca celalalte modele de mousi gaming de la Logitech.

 

Chiar sunt curios de incarcarea wireless pentru mouse. Mi se pare o chestie destul de utila. Fiind fan mousi wireless, clar ca mereu ma bucur cand le vad ca avanseaza si cred ca un Mouse cu wireless charging are potential sa ma convinga sa folosesc un mouse pad. Cu cat mai putine cabluri pe birou, cu atat mai bine!

Photo of author

Sorin

Scriu, citesc si invat despre diverse lucruri - hardware, software, orice. Fiind oarecum un "Jack of all trades", pur si simplu ador sa stiu câte ceva despre orice.