Noul Nokia 230 – un telefon clasic?

Da, Microsoft lanseaza in decembrie Nokia 230 si nokia 230 Dual SIM. Un telefon cat se poate de clasic. Cu tastatura si tot pachetul. Marfa! Mai mult ca sigur o sa vina cu un pret micut, …

Da, Microsoft lanseaza in decembrie Nokia 230 si nokia 230 Dual SIM. Un telefon cat se poate de clasic. Cu tastatura si tot pachetul. Marfa!

Mai mult ca sigur o sa vina cu un pret micut, si e destul de ok pentru un utilizator care vrea doar functii strict de baza dar nu are pretentii. Telefonul are un display de 2.8inch si o rezolutie de 240 x 320pixeli(QVGA).

Cu 16mb rami si carduri microSD de pana la 32gb, telefonul nu cred ca poate fi folosit foarte bine pentru navigat pe net sau lucruri mai complexe, dar probabil e in regula pentru ascultat muzica gratie mufei jack de 3.5mm si… verificat mail-ul?(doar verificat, cititul il faci altundeva…e cam mic ecranul)

Nokia 230 are doua camere de 2 megapixeli, una frontala si una in spate, cu flash. De asemenea are si Bluetooth 3.0, reciever FM si un port microUSB pentru incarcare.

Microsoft promite 27 de zile de standby pe versiunea cu un SIM si 22 zile pe cea dual SIM.

Dimensiuni fizice: 124.6 x 53.4 x 10.9 mm

Greutate: 91.8 grame

Constructie: Candybar din plastic si cover-ul din spate din Aluminiu. Interesant!

Baterie: 1200mAh

Sunt curios cat de solid(a se citi cate trante poate lua) este telefonul si cat tine bateria. Este probabil un concurent bun pentru telefoanele gratis oferite la abonamente de catre operatorii de telefonie mobila sau pentru telefoanele cu preturi intre 100-200 lei.

Ce crezi despre Nokia 230? Merita sa isi mai bata capul vreun producator cu genul acesta de telefoane?

Photo of author

Sorin

Scriu, citesc si invat despre diverse lucruri - hardware, software, orice. Fiind oarecum un "Jack of all trades", pur si simplu ador sa stiu câte ceva despre orice.