OnePlus 6 – leak-uri noi – de ce nu imi place

OnePlus 6 pare sa fi fost vazut. Cei de la AndroidCentral au niste leak-uri interesante. Sunt fan al brandului OnePlus si telefoanele lor… dar daca telefonul va fi ca in leak-uri, probabil voi sari peste …

OnePlus 6 spate

OnePlus 6 pare sa fi fost vazut. Cei de la AndroidCentral au niste leak-uri interesante. Sunt fan al brandului OnePlus si telefoanele lor… dar daca telefonul va fi ca in leak-uri, probabil voi sari peste generatia asta. Ii lipsesc exact feature-urile ce imi plac mie la OnePlus 5/3.

Telefonul se presupune ca va avea acel notch ca Iphone X, spate de sticla (poate incarcare wireless?) si va bate tot in AnTuTu. Probabil cu Snapdragon 845. Scoate un scor respectabil: 276510 (95722 la CPU).

3 chestii imi plac, si ele m-au facut sa ma uit la OnePlus 5: senzorul de amprenta in fata, spatele de metal (foarte calitativ) si ecranul suficient de mare. Ei bine, daca puteam sa trec peste senzorul de amprenta (vezi OnePlus 5, care il are pe spate), peste restul nu pot. Wireless charging? Super, n-am nevoie momentan. Bateria se incarca atat de repede la priza, incat nu are sens sa imi fac griji. In schimb spatele de metal imi da o oarecare siguranta + ca arata genial.

Uite niste poze de pe AndroidCentral cu presupusul OnePlus 6:

O miscare interesanta, ar fi ca OnePlus 6T sa aiba macar spatele de metal. Dar totusi, acel notch mi se pare o prostie (si nu fiindca exista deja pe Iphone X sau alte telefoane). Mi se pare mai comod sa ma uit la un video pe un telefon fara notch.

Voi ce parere aveti despre OnePus 6 si ce se stie pana acum?

Sorin

Scriu, citesc si invat despre diverse lucruri - hardware, software, orice. Fiind oarecum un "Jack of all trades", pur si simplu ador sa stiu câte ceva despre orice.