Poze cu Fujifilm X-Pro2 inainte de lansare

In aproximativ doua saptamani, se implinesc 4 ani de cand Fujifilm a anuntat X-Pro. Au aparut deja poze cu Fujifilm X-Pro2, modelul care va inlocui X-Pro1. O camera orientata catre clientii high-end, mai pretentiosi. Probabil …

fujifilm x-pro2

In aproximativ doua saptamani, se implinesc 4 ani de cand Fujifilm a anuntat X-Pro. Au aparut deja poze cu Fujifilm X-Pro2, modelul care va inlocui X-Pro1. O camera orientata catre clientii high-end, mai pretentiosi.

Probabil caracteristicile vor fi destul de asemanatoare(cel putin din cate stim pana acum), cu unele imbunatatiri. Se speculeaza ca Fujifilm X-pro2 va avea 24 de megapixeli(fata de 16megpixeli, cum are X-Pro1) si cu un shutter speed de 1/8000s. De asemenea viteza de sincronizare a flash-ului de pana la 1/250s. Inca un lucru interesant dar posibil inutil, este faptul ca X-pro2 va avea un slot dual SD-card. Teoretic se dubleaza spatiul, dar… exista deja carduri SD extrem de mari. E nevoie de 2? Doar daca firmware-ul nu va suporta decat 32gb sau o limitare ciudata vad un sens in a avea 2 sloturi SD.

63419456

Surse recente afirma cum ca Fujifilm X-Pro2 nu va fi lansat de-o data cu CES, ci vor amana cu o saptamana lansarea pentru a acapara toata atentia. Sa intelegem ca ne pregatesc ceva bun bun? Sper! 🙂

26904510

fujifilm x-pro2

Astept X-Pro2, si m-au facut curiosi cei de la Fujifilm prin amanarea lansarii. Va fi un inceput de an interesant!

 

Photo of author

Sorin

Scriu, citesc si invat despre diverse lucruri - hardware, software, orice. Fiind oarecum un "Jack of all trades", pur si simplu ador sa stiu câte ceva despre orice.