Radiator care mineaza criptomonede

Daca majoritatea celor care mineaza criptomonede incearca sa isi raceasca eficient sistemul, Qarnot lanseaza QC-1… care iti va incalzi camera in timp ce va mina. Pe cat de amuzant e… doua Radeon RX 580 8G …

radiator sau pc de minat criptomonede

Daca majoritatea celor care mineaza criptomonede incearca sa isi raceasca eficient sistemul, Qarnot lanseaza QC-1… care iti va incalzi camera in timp ce va mina.

Pe cat de amuzant e… doua Radeon RX 580 8G sunt principala sursa de… putere a sistemului. Sistemul se vrea sa fie plug & play. Il conectezi la router, introduci adresa portofelului tau virtual prin aplicatia lor pentru smartphone si gata. Ai pornit radiatorul!

Un pret de… 2900 euro. Dar macar producatorul sustine ca vei putea incalzi o camera de aproximativ 20 metri patrati cu un consum de maxm 650W.

Chestia are 27 de kg si este construita din lemn si aluminiu. Dar macar ai posibilitatea de a administra led-urile si temperatura.

Uite niste poze:

Photo of author

Sorin

Scriu, citesc si invat despre diverse lucruri - hardware, software, orice. Fiind oarecum un "Jack of all trades", pur si simplu ador sa stiu câte ceva despre orice.