Rosu e la moda – Apple si Samsung lanseaza culori noi

Probabil ati citit deja despre Apple Iphone 8 si Iphone 8+ pe rosu. Cred ca arata bine… imi dau si eu cu parerea: ca si idee si design e super – dar e prea flashy …

iPhone 8 Rosu

Probabil ati citit deja despre Apple Iphone 8 si Iphone 8+ pe rosu. Cred ca arata bine… imi dau si eu cu parerea: ca si idee si design e super – dar e prea flashy pentru gusturile mele. Si un albastru atat de aprins ca si nuanta, tot prea flashy mi s-ar parea.

Dar nici cu Samsung nu mi-e rusine – lanseaza nuanta Burgundy Red pentru… Samsung Galaxy S8 si S8+. In India. De nu S9? Habar n-am.

Revenind la Apple, o chestie ok e ca o parte necunoscuta din vanzarile telefoanelor rosii, vor merge pentru fondul global ce se lupta cu virusul HIV. Dragut din partea lor… ei zic ca pana acum au donat peste 160 milioane de dolari. Lux.

Telefoanele vor fi disponibile de vineri (13 aprilie), iar in 10 aprilie vor lansa o carcasa rosie pentru iPhone X. Aparent iPhone X nu va veni pe rosu.

Uite niste poze:

Photo of author

Sorin

Scriu, citesc si invat despre diverse lucruri - hardware, software, orice. Fiind oarecum un "Jack of all trades", pur si simplu ador sa stiu câte ceva despre orice.