Samsung Galaxy TabPro – Surpriza de la CES

Samsung a anuntat la CES acum cateva zile, o tableta premium de 12 Inch, si anume Samsung Galaxy TabPro. Surpriza este… ca tableta ruleaza pe Windows 10 Home sau Pro. Este vorba despre un dispozitiv …

samsung galaxy tabpro s

Samsung a anuntat la CES acum cateva zile, o tableta premium de 12 Inch, si anume Samsung Galaxy TabPro. Surpriza este… ca tableta ruleaza pe Windows 10 Home sau Pro.

Este vorba despre un dispozitiv 2in1 cu tastatura detasabila si un port USB Type-C. Vom avea si optiunea de a cumpara un ‘pix’ bluetooth si un adaptor multi-port, accesorii oficiale oferite de cei de la Samsung. Adaptorul iti va da un port HDMI, USB nrormal si un USB Type-C.

Samsung Galaxy TabPro S vine cu un ecran de 12inch AMOLED, la o rezolutie de 1440p si este sustinuta de un procesor Intel CoreM dual core de 2.25ghz, din generatia a 6ea, cu 4gb RAM. Tableta va veni cu 128 sau 256GB SSD, LTE Cat.6 si o baterie de 5200 mAh. De asemenea, TabPro va veni cu o camera frontala si una in spate de 5 megapixeli. Diferenta dintre ele se pare sa fie ca cea din spate are Auto Focus.

Cu o grosime de 6.3mm(tableta fara  tastatura atasata) si o greutate de 693 de grame, tableta a fost anuntata la pretul de 999 euro. Pentru versiunea de 128GB SSD si Windows 10 Home, si fara LTE.

Destul de scump! Unde mai pui si ca, daca vrei Windows 10 Pro, te mai costa 100 euro. Daca vrei si LTE, ajungem la 1199 euro. Vorba celor de la GSMArena, macar are tastatura inclusa. Dar in orice caz, o astfel de suma pentru specificatiile astea, mi se pare cam scump.

Mai jos avem niste poze cu Samsung Galaxy TabPro, in toata splendoarea sa:

Daca nu aveti dispozitia necesara sa cititi pe lung, mai jos aveti specificatiile dispozitivului 2in1:

Ecran: 12 inch AMOLED @ 1440p

Procesor: Intel Core M dual-core 2.26Ghz generatia 6

Memorie RAM: 4gb

Stocare: 128gb SSD sau 256gb SSD

Sistem de operare: Windows 10 Home sau Windows 10 Pro

Altele: Tastatura inclusa Full Size, LTE, Camera frontala 5megapixeli, Camera spate 5 megapixeli + Auto Focus

Baterie: 5200 mAh

 

Photo of author

Sorin

Scriu, citesc si invat despre diverse lucruri - hardware, software, orice. Fiind oarecum un "Jack of all trades", pur si simplu ador sa stiu câte ceva despre orice.