Ventilatoare fara rama – Deepcool lanseaza ceva interesant

Cei de la Deepcool au anuntat un set de ventilatoare fara rama, RGB si cu capabilitati WiFi. Arata interesant. Setul poarta numele Deepcol MF120 si vine cu 3 ventilatoare + un controller cu o aplicatie …

ventilatoare fara rama

Cei de la Deepcool au anuntat un set de ventilatoare fara rama, RGB si cu capabilitati WiFi. Arata interesant.

Setul poarta numele Deepcol MF120 si vine cu 3 ventilatoare + un controller cu o aplicatie ce iti permite sa controlezi ventilatoarele printr-o aplicatie compatibila cu dispozitivele Android/iOS.

Niste specificatii:

  • Dimensiuni: 120m PWM;
  • 500 RPM – 2200 RPM;
  • Tehnologie anti vibratii;
  • Culoarea luminii poate fi controlata prin WiFi, precum si efectele luminoase (avem 5: dinamic, static, respiratie, cometa si… fashion collision). Mda…
  • controllerul are dimensiunea de 2.5 inch;

Din sursa, am aflat ca acest kit de ventilatoare fara rama vor fi disponibile din Aprilie, cu un pret recomandat de producator de 100$.

Piperat, dar… mna arata interesant. Daca vrei un build unic si cu efect de discoteca in carcasa, merge. Sunt curios ce performante vor avea ventilatoarele cu acest design. Ramane de vazut.

Photo of author

Sorin

Scriu, citesc si invat despre diverse lucruri - hardware, software, orice. Fiind oarecum un "Jack of all trades", pur si simplu ador sa stiu câte ceva despre orice.