World of Warcraft Dragonflight – patch 10.2.5 vine in 16 ianuarie

Nu stiu cata lume mai joaca World of Warcraft, dar cel mai nou patch pentru Dragonflight, intitulat Seeds of Renewal – 10.2.5, se lanseaza in 16 ianuarie 2024. Si aduce niste noutati destul de bune …

world of warcraft seeds of renewal

Nu stiu cata lume mai joaca World of Warcraft, dar cel mai nou patch pentru Dragonflight, intitulat Seeds of Renewal – 10.2.5, se lanseaza in 16 ianuarie 2024. Si aduce niste noutati destul de bune si asteptate.

Ce e nou in 10.2.5:

  • Zbori cu dragonul peste tot – te vei putea plimba cu dragonul tau peste tot in Azeroth, Outland si Draenor. Si vei putea sa le folosesti abilitatile in lupte si in explorare. De asemenea vei putea personaliza aspectul dragonului si abilitatile cu noi iteme si misiuni.
  • Follower Dungeons – un tip nou de dungeon (sau mai degraba, un mod nou de a juca dungeon-urile) pe care il poti parcurge cu ajutorul unor companioni NPC. Similar cu ce vedem in Final Fantasy 14 Duty Support. Deci practic vei putea sa exersezi si sa parcurgi dungeon-urile intr-un fel de single player. La prima vedere, daca nu esti curios de sau nu ai nevoie de un catch-up si de gearul primit… nu prea ai de ce sa faci asta. Dar mi se pare foarte ok ca si mecanism prietenos pentru a ii invata pe cei noi cu dungeon-urile, in ce constau si celor care stiu cu ce se mananca PvE-ul efectiv gear daca au lipsit cateva patch-uri. (item level 421 din cate am inteles de pe PTR)
  • Azerothian Archives – un feature nou care iti permite sa revizitezi istoria Warcraft prin scenarii interactive si carti. Poti debloca noi achievement-uri si recompense. Interesant, mai mai ales pentru cei pasionati de lore.
  • Reclaiming Gilneas – o linie de misiuni (questline, ca suna cam ciudat in romana) care continua povestea Worgen-ilor si lupta lor pentru a relua casa lor de la Forsaken. Poti intra in lupta ca oricare dintre factiuni si sa influentezi rezultatul razboiului. Interesant!
  • Character Customizations – personalziari extra pentru unele caractere (5 noi culori de par pentru Troli, ceva unic pentru Draenei)
  • Epilog de poveste – practic se cam incheie povestea principala din Dragonflight si ni se aseaza scena pentru ce urmeaza. Il poti vedea dupa ce termin raid-ul final al expansionului.

Oare asta inseamna ca intr-o zi vom avea si raid-uri cu NPC-uri? In orice caz, era asteptata capabilitatea de a zbura oriunde cu dragonul.

Sorin

Scriu, citesc si invat despre diverse lucruri - hardware, software, orice. Fiind oarecum un "Jack of all trades", pur si simplu ador sa stiu câte ceva despre orice.