3 ajustari pentru Facebook – 2 chestii utile si una nu prea

Uite o chestie funny si 2 utile pentru Facebook. Poate le stiai, poate nu. 1.Facebook pe engleza de pirat Da, butonul de like devine Arrr! … cuvantul Cauta devine Scour si multe alte chestii… amuzante. …

trucuri facebook

Uite o chestie funny si 2 utile pentru Facebook. Poate le stiai, poate nu.

1.Facebook pe engleza de piratfacebook pe engleza pirat funny amuzant

Da, butonul de like devine Arrr! … cuvantul Cauta devine Scour si multe alte chestii… amuzante. :-))

Iti poti modifica limba contului din setari, odata ce te-ai logat. Nu necesita vreun addon sau altceva instalat, aparent cei de la Facebook s-au gandit din start sa ofere aceasta optiune.

2.Extra securitate – Activeaza autentificarea in doi factori/pasi

Daca chiar vrei sa fii sigur ca nu poate nimeni accesa contul tau de Facebook, poti acum activa autentificarea prin doi factori. Practic poti seta sa primesti un cod pe telefonul mobil, atunci cand se incearca o autentificare in cont.

Super ok optiunea, parerea mea este ca setarea ei e mai mult decat recomandata, la fel si pe conturi de Google si altele care suporta acest extra ‘strat’ de securitate. Nu stii niciodata…

Aici informatii in limba romana despre cum poti activa optiunea.

3.Dezactiveaza autoplay pentru video-urile de pe Facebook

Cea mai proasta optiune, mai ales daca esti pe o conexiune cu net limitat (3G/4G). Pe langa ca iti mananca net si incetineste tot Facebook-ul (sau chiar si telefonul daca e mai… slabut), mai face si zgomot.

Optiunea poate fi activata sau dezactivata din setari, sectiunea clipuri video. Aici informatii in limba romana.

 

Categorii Fun
Photo of author

Sorin

Scriu, citesc si invat despre diverse lucruri - hardware, software, orice. Fiind oarecum un "Jack of all trades", pur si simplu ador sa stiu câte ceva despre orice.