Acer Predator Helios 500 – laptop gaming cu Intel Core i9

Un magazin din Polonia a listat un model de laptop ce urmeaza sa apara – Acer Predator Helios 500. Dupa mai multe sapaturi, am mai gasit detalii despre laptop. Si probabil va fi un monstru. …

Un magazin din Polonia a listat un model de laptop ce urmeaza sa apara – Acer Predator Helios 500. Dupa mai multe sapaturi, am mai gasit detalii despre laptop. Si probabil va fi un monstru.

Daca Helios 300 a venit cu i7-7700HQ, adica arhitectura Kaby Lake, Helios 500 schimba foaia. Vine cu cele mai noi procesoare, dupa cum ma asteptam.

Hai sa vedem niste specificatii despre Acer Predator Helios 500:

  • Procesor: Intel Core i7-8750 / Intel Core i9-8950HK;
  • Ecran de 17.3 inch, FullHD, 144 Hz, IPS;
  • Placa video Nvidia GTX 1070 (?);
  • Memorie RAM: 16 GB DDR4;
  • Stocare: 256 GB M.2 SSD;
  • Preturi: aproximativ 2630$ (i7) si 3500$ (i9);

Uite niste poze:

Arata cum te-ai astepta de la un Predator. Violent si maricel :)) – dar arata binisor. Imi place nuanta de albastru si ce apreciez e, ca probabil desi mai greu va fi un laptop racit bine. Iar faptul ca are un ecran FullHD inseamna ca partea de hardware va face fata jocurilor. (4K pe 1070(varianta de laptop) ar fi fost cam… interesant)

Uite si un screenshot cu performanta in Cinebench R15 a procesoarelor noi anuntate:

 

Sunt curios sa vad toata linia noua de procesoare pentru laptopuri, anuntata de cei de la Intel. Procesorul e cel mai important (pentru mine) atunci cand caut un laptop.

Dupa cum probabil se stie, sunt fan laptopuri gaming si putere portabila. (da il tin in priza de obicei, dar acele 30 de minute cand e urgenta si pot termina rapid ceva de pe drum, fac toti banii)

 

surse articol: x-kom.pl, videocardz.com si mobimaniak.pl 

Photo of author

Sorin

Scriu, citesc si invat despre diverse lucruri - hardware, software, orice. Fiind oarecum un "Jack of all trades", pur si simplu ador sa stiu câte ceva despre orice.