Arctic anunta Freezer 33 TR – cpu cooler pentru AMD Ryzen Threadripper

Arctic a anuntat Freezer 33 TR. Un cooler de procesor cu 4 heatpipe-uri de 6mm din cupru. De aratat, arata bine de tot. Si nu, nu ma refer la producatorul de frigidere :-)) Lansat pentru …

freezer 33 tr

Arctic a anuntat Freezer 33 TR. Un cooler de procesor cu 4 heatpipe-uri de 6mm din cupru. De aratat, arata bine de tot. Si nu, nu ma refer la producatorul de frigidere :-))

Lansat pentru AMD Ryzen Threadripper, Freezer 33 TR suporta socketul TR4/SP3r2 (dar si AM4, AM3(+), FM2(+), LGA2011(v3), LGA2066 si LGA115x) de la AMD si este ‘imbracat’ in nickel negru mat. Coolerul suporta pana la 320W, asta inseamna ca suporta TDP-uri de pana la 200W – cel putin din spusele celor de la Arctic.

Ventilatorul suporta PWM, cu rotatii intre 200 si 1800 RPM. Din cate am inteles, in pachet vine si sistemul de prindere pentru un al doilea ventilator.

Pretul anuntat este de 47.99 euro. Sunt curios cum va face fata lui Threadripper acest cooler si mai ales daca face fata in conditii de overclock. Pana una alta, uite niste poze cu el. Arata bine de tot:

Sorin

Scriu, citesc si invat despre diverse lucruri - hardware, software, orice. Fiind oarecum un "Jack of all trades", pur si simplu ador sa stiu câte ceva despre orice.