FoldiMate – masina de impaturit haine

Nu iti place sa impaturesti hainele sau iti place sa economisesti timpul? Ca raspuns la aceasta intrebare a aparut FoldiMate – masina de impaturit haine. FoldiMate inca este in dezvoltare dar este posibil sa fie …

masina-smart-impaturit-haine-smart-house-smart-living-tech

Nu iti place sa impaturesti hainele sau iti place sa economisesti timpul? Ca raspuns la aceasta intrebare a aparut FoldiMate – masina de impaturit haine.

FoldiMate inca este in dezvoltare dar este posibil sa fie lansata anul acesta.

Cum functioneaza FoldiMate – masina de impaturit haine?

Se aseaza o bluza in lacas, masina o impatureste iar apoi o scoate asezata pe lacasul de jos, gata de pus in dulap. O bluza sau o pereche de pantaloni este impaturita in aproximativ 10 secunde. Lucreaza in tandem cu tine: in timp ce tu pregatesti haina pentru a o pune in lacas, aceasta impatureste haina pusa anterior. Este munca in echipa, dupa cum se si numeste produsul FoldiMate. 😊 Daca faci incontinuu, cand vei termina vei avea stiva de haine gata impaturite perfect.

Se astepta sa fie destul de silentioasa si sa scoata atat zgomot cat scoate si un uscator de rufe.

Ce haine merg impaturite?

Masina de impaturit haine – FoldiMate are si functii inteligente care permit adjustarea metodelor de pliere in functie de preferinte, tipului si a dimensiunilor. Astfel poate impaturi camasi, blugi, bluze, etc.

Nu poate inca sa impatureasca hainele de mici dimensiuni, precum hainele mici ale copiilor, lenjerii de pat de dimensiuni prea mari sau sosete.

Design FoldiMate

FoldiMate Masina de impaturit haine

FoldiMate – masina de impaturit haine are o latime de 125 cm, latime de 60 cm si o adancime de 70 cm. Pentru ca e totusi destul de ingusta se poate strecura fara probleme si fara a ocupa prea mult spatiu. Designul modern ii va permite sa fie asezata fara probleme unde este loc.

Concluzie

FoldiMate este inca in lucru. Scopul ei este sa faca viata mai usoara, sa economiseasca timpul si bineinteles sa impatureasca hainele. Insa pretul ei deocamdata se invarte la suma de 980 de dolari, ceea ce nu e putin deloc. ☹ Compania incearca sa stea totusi sub 1000 de dolari la momentul lansarii. Pentru o familie este destul de maricel pretul, dar pentru o companie precum o spalatorie este chiar ok, avand in vedere cat de mult timp s-ar economisi. In functie de cat de lejer 😊 esti sau in functie de cat de mult urasti sa impaturesti hainele, poate nu ti se va parea nici pretul de lansare prea mare.

Inca nu are si optiunea de calcat haine, o optiune care cu siguranta ar imbunatati enorm functionalitatea masinii. Dar cei de la FoldiMate afirma ca este o functie pe care o iau in considerare.

Chiar daca pretul este maricel, aparitia si a acestor tipuri de aparate nu are decat sa fie o veste buna. Tehnologia se va dezvolta si pretul mai mult ca sigur va scadea deodata cu disponibilitatea mai mare a acestora.

Iti plac astfel astfel de articole? Vezi si robotul de tuns iarba

Sorin

Scriu, citesc si invat despre diverse lucruri - hardware, software, orice. Fiind oarecum un "Jack of all trades", pur si simplu ador sa stiu câte ceva despre orice.