Black Friday 2017 – ce mi se pare interesant

Black Friday e aici. Majoritatea magazinelor (daca nu toate) si-au etalat ofertele care mai de care… Am vazut si eu cateva chestii interesante, din diverse categorii. Am incercat pe cat de mult posibil, sa urmaresc produse …

black friday 2017 produse interesante

Black Friday e aici. Majoritatea magazinelor (daca nu toate) si-au etalat ofertele care mai de care… Am vazut si eu cateva chestii interesante, din diverse categorii.

Am incercat pe cat de mult posibil, sa urmaresc produse care chiar merita banii indiferent de categoria din care fac parte(evident, daca ma intereseaza). Fara prea mult bla bla, sa incepem:

1.Laptopuri de Black Friday

2.Componente de Black Friday

3.Periferice Gaming de Black Friday

4.Alte chestii de Black Friday ce mi-au atras atentia

Avem ce cumpara de Black Friday, asta-i clar. Garantat am sarit peste unele oferte bune (sau nu m-au interesat). Un lucru bun, este ca tot mai multi comercianti incep sa organizeze astfel de promotii… asta inseamna ca se dezvolta puternic nisa asta de shopping online in Romania. Si pe buna dreptate, e comod si usor.

Eu imi asum timpii de livrare ridicati cand prind o oferta care ma multumeste. Doar sa vina intreg produsul si sa nu exagereze (>1 luna timpi de livrare).

Tu ce iti cumperi de Black Friday? Sau deja ai plasat comanda?

Photo of author

Sorin

Scriu, citesc si invat despre diverse lucruri - hardware, software, orice. Fiind oarecum un "Jack of all trades", pur si simplu ador sa stiu câte ceva despre orice.