Smartphone Razer – se apropie. Ce stim din leak-uri?

Da, discutam de un smartphone Razer. Daca nu esti foarte ‘la curent’ cu stirea asta uite un rezumat: Razer vrea sa intre pe piata cu un smartphone. A fost deja vazut prin benchmarkuri si o …

smartphone razer

Da, discutam de un smartphone Razer. Daca nu esti foarte ‘la curent’ cu stirea asta uite un rezumat: Razer vrea sa intre pe piata cu un smartphone. A fost deja vazut prin benchmarkuri si o poza a fost vazuta acum ceva timp.

Marea lansare a telefonului va fi maine, in 1 noiembrie.

Ramane sa vedem cat din leak-uri ramane in picioare. Pana acum stim urmatoarele specificatii despre telefon:

smartphone razer specificatii tehniceDupa cum vedem si in poza, avem un ecran de 5.72 inch cu 120Hz. Nu stiu cat de necesari sunt cei 120Hz.

Ce nu apare in poza de mai sus: faptul ca probabil discutam de un procesor Snapdragon 835 SoC, 64 GB spatiu de stocare, si o camera de selfie de 8MP.

Intrebarea este: va veni cu un pret premium? Nu am gasit detalii exacte despre pret, doar speculatii. Daca ar fi in zona 550-650$, are o sansa. Daca e mai scump, nu stiu ce sa zic. Multi zic ca vom vedea un pret premium, cum e si in cazul perifericelor. Chiar sunt curios. Sunt un fan Razer… dar nu cred ca as fi tentat de un telefon de la ei – decat daca chiar aduce ceva nou/wow. Si nu ma refer la mobile gaming – nu ma intereseaza prea mult subiectul.

Pana una alta, de-abia astept sa vad ceva recenzii cu smartphone-ul Razer, si eventual sa-l vad live. Suna interesant.

 

Photo of author

Sorin

Scriu, citesc si invat despre diverse lucruri - hardware, software, orice. Fiind oarecum un "Jack of all trades", pur si simplu ador sa stiu câte ceva despre orice.