Corsair One – debutul in sisteme desktop?

Corsair este probabil unul din cele mai cunoscute branduri de pe piata componentelor pc. Cu o gama destul de larga de produse, precum surse, carcase, racire pe apa, periferice si… mai nou sisteme desktop. Cei …

corsair one

Corsair este probabil unul din cele mai cunoscute branduri de pe piata componentelor pc. Cu o gama destul de larga de produse, precum surse, carcase, racire pe apa, periferice si… mai nou sisteme desktop.

Cei de la Corsair pregatesc Corsair One, si nu dau prea multe destalii despre configuratiile disponibile. Avem in schimb doua poze destul de interesante:

Din punct de vedere al designului, arata super bine! Putem vedea porturile de USB si HDMI frontale, lucru care ne duc cu gandul la vr-gaming. Dar… pretul, configuratiile disponibile… raman un mister momentan.

Intrarea celor de la Corsair pe piata de sisteme PC nu va fi prea grea. Adica, deja au o placa video facuta in colaborare cu MSI si au mentionat un sistem barebones numit Bulldog. Restul componentelor necesare pentru a face un sistem complet nu ar trebui sa fie prea greu… cu siguranta vor forma parteneriate strategice pentru a obtine ceva frumos.

Asteptam mai multe detalii. Sunt foarte curios daca vor merge exclusiv pe Intel sau vor fi si variante cu Ryzen/Vega (AMD).

Sorin

Scriu, citesc si invat despre diverse lucruri - hardware, software, orice. Fiind oarecum un "Jack of all trades", pur si simplu ador sa stiu câte ceva despre orice.