Dark Souls 3 – Bonusuri la precomanda: primul joc sau soundtrack-ul

Se apropie cu pasi repezi Dark Souls 3, unul din jocurile pe care eu unul le astept cu mult interes. Dar, momentan suntem in perioada de precomenzi. Ce mi se pare interesant si foarte ‘dragut’ …

dark souls 3

Se apropie cu pasi repezi Dark Souls 3, unul din jocurile pe care eu unul le astept cu mult interes. Dar, momentan suntem in perioada de precomenzi. Ce mi se pare interesant si foarte ‘dragut’ din partea echipei din spatele jocului, este faptul ca ofera bonusuri in functie de platforma ta, daca precomanzi jocul. Mi se pare ca oamenii chiar incearca sa ofere valoare in schimbul precomenzii.

Dark Souls 3, bonusuri la precomanda in functie de platforma ta:

Cand faci pre-comanda la Dark Sould 3 pe Xbox One, vei primi o copie gratis pentru Dark Souls 1, jucabila pe Xbox 360. Vei primi instant codul, iar jocul va rula si pe Xbox One, in momentul in care jocul devine compatibil si cu aceasta versiune – lucru ce se speculeaza sa se intample candva in viitor.

Posesorii de PlayStation 4 nu vor primi o copie gratis a jocului original, dar vor primi soundtrack-ul digital, precum si o tema exclusiva pentru consola lor (interesant!). Tema va fi valabila in momentul in care plasezi comanda, iar soundtrack-ul il primesti in 12 Aprilie. Chiar sunt curios de tema, sper sa fie reusita.

Gamerii pe PC vor primi si ei soundtrack-ul, tot in 12 aprilie. DAR! Daca se intampla, cumva, sa ai deja primele doua Dark Souls cumparate pe Steam, primesti 5$ reducere la pre comanda ta. Un multumesc destul de frumos din partea dezvoltatorilor, pentru fanii fideli ai seriei – de apreciat!

Totodata, se anunta si versiunea Dark Souls 3 Deluxe, la 85$, pe toate cele 3 platforme: Xbox One, PS4 si PC.

Eu astept cu nerabdare jocul, sper sa nu dezamageasca! Primul mai ales, dar si al doilea, au fost superbe. Tu ce parere ai? Ce asteptari? Te gandesti la o precomanda?

Share & Like! Poate unul din prietenii tai il asteapta la fel de mult ca mine 🙂

Daca nu ai vazut trailerul pentru Dark Souls 3, il ai mai jos, pe YouTube:

Photo of author

Sorin

Scriu, citesc si invat despre diverse lucruri - hardware, software, orice. Fiind oarecum un "Jack of all trades", pur si simplu ador sa stiu câte ceva despre orice.