Display Box pentru memorii RAM

De ce ai nevoie de un Display Box pentru memorii RAM? Pentru a aseza memoriile la vedere. Pentru a putea fi admirate. La aceasta concluzie au ajuns cei de la G.Skill si au realizat G.Skill …

suport-memorie-ram-memorii-gskill

De ce ai nevoie de un Display Box pentru memorii RAM? Pentru a aseza memoriile la vedere. Pentru a putea fi admirate. La aceasta concluzie au ajuns cei de la G.Skill si au realizat G.Skill Trident Z Royal Display Box (FC-UM4A-TRK). Au simtit ca memoriile lor RAM trebuie scoase cu adevarat in evidenta. Astfel nu mai asezi memoriile RAM in carcasa. In cazul in care te gandeai ca vei mai avea un lucru de pe care sa stergi praful, poti sa stai linistit pentru ca vei primi si o carpa deodata cu cutia.

Design G.Skill Trident Z Royal Display Box

FC-UM4A-TRK are un design elegant si pe aceasta este prezenta inscriptia G.Skill Trident Z Royal Display Box. Este imbracata in piele sintetica si are diamante false pentru a scoate in evidenta si mai mult culorile RGB. Arata ca o mica bijuterie.

Cum functioneaza?

Are patru sloturi de memorie DDR4. Suportul pentru memoriile RAM este in prima caseta a cutiei. Vei observa ca are si un sistem de fixare a memoriilor in cazul in care le transporti. Asezi memoriile Trident-Z Royal si scoti cablul USB din sertarul inferior al cutiei. Apoi se conecteaza la PC (cablu USB-microUSB furnizat). Modulele G.Skill Trident Z Royal DDR4 vor afisa efectele lor implicite de iluminare RGB. In acest vei avea memorii RAM scoase in evidenta.

Concluzie

Daca esti fan RGB si ti-ar placea ca memoriile tale RAM sa ocupe un loc special, probabil iti place. Dar eu prefer, cel putin deocamdata, sa stea in carcasa. 😊

Sorin

Scriu, citesc si invat despre diverse lucruri - hardware, software, orice. Fiind oarecum un "Jack of all trades", pur si simplu ador sa stiu câte ceva despre orice.