Jakemy JM-6105 – surubelnita buna cu 32 capete magentice

Am avut nevoie de o surubelnita T4 (torx) pentru a-mi repara un Logitech MxMaster caruia I s-a stricat butonul de ‘gestures’. Practic statea non-stop apasat si pe langa ca nu mai functiona, nu mai era …

surubelnita buna
Video de pe canalul YouTube peTech – Subscribe!

Am avut nevoie de o surubelnita T4 (torx) pentru a-mi repara un Logitech MxMaster caruia I s-a stricat butonul de ‘gestures’. Practic statea non-stop apasat si pe langa ca nu mai functiona, nu mai era detectat cand se incerca conectarea la un pc/laptop.

Si in cautarea mea, ca sa ma asigur ca nu voi mai avea astfel de probleme, am luat direct un kit cu mai multe capete. Jakemy JM-6105. E o chinezarie. Scrisul deja se duce de pe maner.

Dar e buna. Varfurile nu se tocesc momentan, chiar daca nu lucrez prea atent. Si are suficiente tipuri de capete incat sa o pot folosi la mai multe, inclusiv cand ma apuc sa desfac vreun laptop sau un pc.

Un avantaj mare pentru mine a fost acel brat lung (care e de 18cm). Cand am instalat o placa de baza cu procesorul/coolerul si memoria montate, m-a ajutat sa nu ma mai chinui prea mult sa potrivesc surubul placii de baza. Fiind si magnetice capetele, una doua a mers.

Uite ce capete include acest kit:

Varf U: U6, U8
Varf Pz: Pz1, Pz2, Pz3
Varf Y: Y2, Y3
Varf Hexagonal: 2.5 mm, 3 mm, 4 mm, 5 mm, 6 mm
Varf Torx: T4, T5, T6, T7, T8, T9, T10, T15, T20, T25, T30
Varf Philips: 4 mm, 5 mm, 6 mm, 6.5 mm
Varf Drept: 3 mm, 4 mm, 5 mm, 6 mm, 7 mm

L-am luat de aici la vreo 60lei. Acum vad ca e la promo.

Sorin

Scriu, citesc si invat despre diverse lucruri - hardware, software, orice. Fiind oarecum un "Jack of all trades", pur si simplu ador sa stiu câte ceva despre orice.