Gigaclear da drumu la netul de 5gbps in Marea Britanie

Gigaclear este un provider de internet din Marea Britanie ce si-a propus sa ofere internet de o viteza extrema, tintita atat catre clientii de tip business, dar si catre clientii normali. Vorbim de 5gbps download …

Gigaclear este un provider de internet din Marea Britanie ce si-a propus sa ofere internet de o viteza extrema, tintita atat catre clientii de tip business, dar si catre clientii normali.

Vorbim de 5gbps download si 5gbps upload – vezi poza articolului. Sunt niste viteze absurde!(in sensul bun)

Clar ca, discutam de fibra optica la viteza asta. Incepand cu 2016, aceste viteze vor putea fi comandate de consumatori. Ca si idee, un video de 1.5gb ar veni downloadat in 6secunde.

Preturile vor fi in jurul a 1500 lire pentru business-uri si 399 lire pentru oamenii de rand. Preturile variaza asa de mult din cauza faptului ca business-urile vor beneficia de servicii si suport premium pe langa viteza de care vor beneficia toti abonatii care aleg pachetul maxim.

Super tare!

Sorin

Scriu, citesc si invat despre diverse lucruri - hardware, software, orice. Fiind oarecum un "Jack of all trades", pur si simplu ador sa stiu câte ceva despre orice.