Fever Scout – Termometrul pentru copii

  Din categoria ‘wearable tech’ -adica tehnologie de purtat, avem Fever Scout. Un termometru pentru copii. Nu arata ca un dispozitiv medical si este foarte comod, deci nu ii va deranja pe cei mici. Pe …

 

Din categoria ‘wearable tech’ -adica tehnologie de purtat, avem Fever Scout. Un termometru pentru copii. Nu arata ca un dispozitiv medical si este foarte comod, deci nu ii va deranja pe cei mici.

Pe langa stresul si noptile nedormite de care are parte un parinte cand cel mic are probleme de sanatate, mai adaugi si trezitul copiilor din ora in ora pentru verificarea temperaturii cu un termometru clasic. Destul de nasol!

Dar, Fever Scout e aici sa te ajute! Dispozitivul este fabricat din silicon si poliuretan si culege non-stop informatii despre temperatura pielii unui copil. Acesta este compatibil cu iOS si Android, si are o raza de 8 metri si te anunta in momentul in care temperatura creste, ca tu sa poti interveni.

Acesta se lipeste de piele, si are o autonomie de aproximativ o saptamana.  Eu sunt fan al dispozitivelor de genul, dispozitive care incearca sa iti faca viata mai usoara. Tu ce parere ai?

Sorin

Scriu, citesc si invat despre diverse lucruri - hardware, software, orice. Fiind oarecum un "Jack of all trades", pur si simplu ador sa stiu câte ceva despre orice.