Google Fit primeste suport pentru antrenament cu greutati, dieta si somn

Google Fit a fost actualizat si acum e si mai destept. Aplicatia este suportata de telefoanele android dar si de noile ceasuri destepte(android smart watch). Este interesanta daca esti obisnuit sau doresti sa iti tii …

Google Fit a fost actualizat si acum e si mai destept. Aplicatia este suportata de telefoanele android dar si de noile ceasuri destepte(android smart watch). Este interesanta daca esti obisnuit sau doresti sa iti tii o evidenta a activitatilor tale.

Soft-ul se lauda ca poate detecta cand faci flotari, genoflexiuni etc. si le va adauga automat in lista activitatilor facute de-a lungul zilei. Cel mai interesant mi se pare faptul ca aplicatia suporta si sincronizarea cu aplicatiile MyFitnessPal,Fatsecret, Lifesum, sau LoseIt. De ce? Fiindca asa, poti avea o vedere mai centralizata in ceea ce priveste stilul tau de viata.

Personal, am instalat Google Fit… dar nu prea am/vreau sa imi dedic timpul pentru a studia sugestiile lui sau istoricul meu… am butonat aplicatia si se pare ca detecteaza destul de bine diverse activitati. Ce e super ok, este ca in functie de datele tale iti recomanda un anumit nivel de activitate fizica.

Acum…ramane la alegerea ta daca vrei sa incerci aplicatia sau ti se pare interesanta. Eu nu am dezinstalat-o… mi se pare interesant de tinut o evidenta(daca nu pentru altceva, pentru motivatie: wow, am facut 6000 de pasi azi!). :-))

Categorii Fun

Sorin

Scriu, citesc si invat despre diverse lucruri - hardware, software, orice. Fiind oarecum un "Jack of all trades", pur si simplu ador sa stiu câte ceva despre orice.