Samsung lanseaza un nou telefon: Galaxy J3

  Un nou model de la Samsung, smartphone-ul Samsung Galaxy J3 a aparut pe site-ul oficial din China, cu un nime diferit ce-i drept, – Galaxy J3(6). Telefonul beneficiaza de un procesor quad-core la 1.2ghz, …

Samsung Galaxy J3

 

Un nou model de la Samsung, smartphone-ul Samsung Galaxy J3 a aparut pe site-ul oficial din China, cu un nime diferit ce-i drept, – Galaxy J3(6).

Telefonul beneficiaza de un procesor quad-core la 1.2ghz, cu un ecran AMOLED de 5inch, cu o rezolutie a ecranului de 720p. De asemenea, vine cu 1.5gb ram si 8gb capacitate de stocare.

In ceea ce priveste bateria, aceasta va avea 2600mAh. O valoare destul de acceptabila, desi sunt curios sa vad cum se descurca.

Telefonul vine cu doua camere, una frontala de 5MP si una in spate de 8MP.

La 138 de grame si cu dimensiuni de 142.3 x 71x 7.9mm, J3 o sa fie destul de interesant. Imi place mult design-ul telefonului si sunt curios sa vad un pret. Momentan, nu avem nici un pret estimativ pentru acesta. Mai asteptam!

Mai jos, ai o galerie cu poze cu acest model de smartphone. Daca ai o parere sau vrei sa ne anunti ceva in legatura cu acest model, nu ezita sa lasi un comentariu.

Sorin

Scriu, citesc si invat despre diverse lucruri - hardware, software, orice. Fiind oarecum un "Jack of all trades", pur si simplu ador sa stiu câte ceva despre orice.