Google promite inca 2Gb spatiu pe Google Drive

Februarie…desi jumatatea asta a lunii e asociata cu inimioare, ursuleti de plus si ciocolata, Google o asociaza cu mentinerea conturilor tale online in siguranta. Celebrand ziua internetului mai sigur, Google incurajeaza pe toata lumea din …

google drive

Februarie…desi jumatatea asta a lunii e asociata cu inimioare, ursuleti de plus si ciocolata, Google o asociaza cu mentinerea conturilor tale online in siguranta. Celebrand ziua internetului mai sigur, Google incurajeaza pe toata lumea din mediul online sa ia actuni concrete spre securizarea conturilor folosite in online.

Si ca sa ne incurajeze, Google ne da 2Gb spatiu in plus, daca completam niste pasi pentru securizarea contului Google. Si nu e greu! Google iti va cere sa iti verifici metodele de recuperare a parolei, sa verifici daca sunt ok toate dispozitivele conectate la contul tau (de exemplu daca toate telefoanele sunt ale tale si le folosesti) si in ultimul pas iti va face o lista, majoritatea de pe platforma Android, cu aplicatiile care interactioneaza cu contul tau Google.

O initiativa care desi nu e prima, cei de la Google au mai facut ceva asemanator anul trecut, e de laudat! Si nu strica sa ai niste spatiu in plus! Da, 2Gb nu sunt o groaza, dar daca e gratuit de ce nu? Google Drive este o solutie foarte puternica si eu unul o folosesc zilnic. Tot asa Google! 🙂

Tu ai incercat Google Drive? Iti prind bine cei 2 Gb?

Sorin

Scriu, citesc si invat despre diverse lucruri - hardware, software, orice. Fiind oarecum un "Jack of all trades", pur si simplu ador sa stiu câte ceva despre orice.