Iphone 6s cu aur de 24karate de la Goldgenie

Suna bine un Iphone 6s de 24 karate? Expertii in placat cu aur de la Goldgenie au revenit cu un model care sarbatoreste anul maimutei. Telefonul are gravat cu laser simbolul maimutei pe spate, si este …

iphone 6s cu aur de 24 karate

Suna bine un Iphone 6s de 24 karate? Expertii in placat cu aur de la Goldgenie au revenit cu un model care sarbatoreste anul maimutei. Telefonul are gravat cu laser simbolul maimutei pe spate, si este destul de maricel dupa cum se poate observa in poze.

Modelul este clar unul de colectie, mai ales prin faptul ca se vor fabrica doar 99 de bucati. Fiecare va avea de asemena numarul sau gravat fix sub simbolul maimutei.

Pret? Iphone-ul cu aur are un pret de 2497 lire sterline sau 3599$. De asemenea telefonul iti va fi livrat intr-o cutie de lemn de cires cu display de lux. Va fi disponibil fie in 16,64 sau 128gb capacitate.

Parerea mea e ca trebuie sa fii fan infocat Apple ca sa dai atatia bani pe el. Eu unul, nu sunt fan al ideii de a placa cu aur un telefon. Asta daca nu cumva deja sunt si rezervate toate. Tu ce zici? Te-ai baga la un Iphone de aur?

iphone 6s de aur 24karate nou 2016 anul maimutei

Sorin

Scriu, citesc si invat despre diverse lucruri - hardware, software, orice. Fiind oarecum un "Jack of all trades", pur si simplu ador sa stiu câte ceva despre orice.

Un comentariu la „Iphone 6s cu aur de 24karate de la Goldgenie”

Comentariile sunt închise.