Grand Theft Auto Space a fost lansat

Grand Theft Auto Space a fost oficial lansat, si impreuna cu lansarea, si un video/trailer impresionant. Desi GTA 5 e pe aici de ceva vreme, comunitatea de modding inca ajuta la dezvoltarea jocului intr-un joc …

grand theft auto space

Grand Theft Auto Space a fost oficial lansat, si impreuna cu lansarea, si un video/trailer impresionant. Desi GTA 5 e pe aici de ceva vreme, comunitatea de modding inca ajuta la dezvoltarea jocului intr-un joc cu totul nou.

Uite trailerul pentru modul Grand Theft Space:

Noul mod promite trei luni, 11 planete si o poveste noua pentru joc. Poti vedea din trailer ca vei putea merge de pe insula special creata pentru acest mod (de pe langa Los Santos) in spatiu cu o naveta spatiala, explora sistemul solar si… intalni noi personaje cum ar fi… un fel de alieni/extrateresti interesanti. :))

Creatorii modului au precizat ca nu este intentia lor ca acest mod sa fie mission-based, ci mai degraba un fel de platforma pentru developeri, pentru a le permite acestora sa integreze scripturi/harti si alte chestii in DLC pentru a putea crea continut si a imbunatati experienta jucatorilor.

Mod-ul are 411 MB si poate fi descarcat de pe pagina gta5-mods.com, de AICI.

Tot pe acea pagina gasesti si instructiunile necesare pentru a instala acest mod, si pentru a va bucura de el. Dupa instalare, iti va aparea pe harta un marcaj ce iti va indica ca trebuie sa faci o prima misiune pentru a putea calatori in spatiu.

Mod-ul inca nu suporta VisualV, NaturalVision sau NaturalVision Remastered, dar dezvoltatorii au spus ca sunt planuri de viitor pentru a integra suportul acestor moduri in modul lor. Si in stadiul acesta, modul se prezinta foarte bine. Probabil cu suport pentru modurile de mai sus va arata senzational.

Mod-urile sunt super tari! :)) probabil la fel de distractiv ca prima instalare, e atunci cand dai de niste mod-uri bine facute pentru jocul preferat. Spor la explorat spatiul!

Mai jos niste poze cu mod-ul in actiune:

Ai apucat sa incerci modul Grand Theft Auto Space? Cum ti se pare?

Categorii Fun

Sorin

Scriu, citesc si invat despre diverse lucruri - hardware, software, orice. Fiind oarecum un "Jack of all trades", pur si simplu ador sa stiu câte ceva despre orice.