Intel ne pregateste un Core i7 cu 10 nuclee

Este vorba despre noile serii de procesoare ce urmeaza a fi lansate de cei de la Intel. Modelul cu 10 nuclee si 20 thread-uri(deci va avea HT) pare sa fie denumit i7-6950X. Foarte interesant faptul …

Este vorba despre noile serii de procesoare ce urmeaza a fi lansate de cei de la Intel. Modelul cu 10 nuclee si 20 thread-uri(deci va avea HT) pare sa fie denumit i7-6950X. Foarte interesant faptul ca, conform celor de la Benchlife, dupa terminatia K, urmeaza X.

Aceste procesoare poarta numele de Broadwell-E, si sunt costruite la un proces de 14nm.

Tot lineup-ul noilor procesoare ce urmeaza a fi lansate il aveti intr-o poza mai jos. Discutam de procesoare compatibile doar cu DDR4, cu un TDP de 140w si unlocked(suntem curiosi  sa aflam cat de bine merg overclockate aceste procesoare). Se speculeaza ca aceste procesoare vor aparea in sfertul 2 din anul 2016.

Aveti mai jos sursa acestor leak-uri, dar atentie! Veti avea nevoie de un Google Translate, caci nu este in engleza, ca sursele noastre de obicei.

Photo of author

Sorin

Scriu, citesc si invat despre diverse lucruri - hardware, software, orice. Fiind oarecum un "Jack of all trades", pur si simplu ador sa stiu câte ceva despre orice.