Fallout 4 pe placi video AMD – Creste-ti performanta cu 18%

Fallout 4 nu mai are nevoie de introducere. E unul din cele mai asteptate jocuri de anul asta. Si a iesit! Daaar, cei cu placi video AMD nu se pot bucura la maxim de experienta …

Fallout 4 nu mai are nevoie de introducere. E unul din cele mai asteptate jocuri de anul asta. Si a iesit! Daaar, cei cu placi video AMD nu se pot bucura la maxim de experienta jocului.

Pentru a rezolva probleme de performanta cu Fallout 4 in cazul in care sistemul tau are o placa video AMD, un simplu update de drivere iti va rezolva problemele. Da, e atat de simplu!

AMD a lansat un set de drivere special pentru ultimele titluri aparute. Desi driver-ul este in beta inca, mai multi oameni au raportat doar lucruri de bine. Deci, fa-ti un update!

Driverele cele mai noi le gasesti aici: PAGINA OFICIALA DRIVERE AMD

Nu uita, trebuie sa instalezi versiunea BETA(AMD Catalyst™ 15.11.1 Beta mai exact) pentru a te bucura de imbunatatiri de performanta in Fallout 4.

Avem aici, gratie celor de la Overclock3D, si un grafic care ne arata castigul de performanta. Este urias!(tinand cont ca vorbim doar de instalarea unor driver pentru a le obtine).

 

Sorin

Scriu, citesc si invat despre diverse lucruri - hardware, software, orice. Fiind oarecum un "Jack of all trades", pur si simplu ador sa stiu câte ceva despre orice.