Lumnia 950 si 950XL primesc un update

Microsoft a dat drumu la noul update pentru Nokia Lumnia 950 si Lumnia 950XL, incepand cu Marea Britanie si Irlanda. Cu acest update, sistemul de operare al telefoanelor ajunge la numarul 01078.00027.15506.020xx. Acest update include urmatoarele …

lumnia 950 si lumnia 950xl primesc un update

Microsoft a dat drumu la noul update pentru Nokia Lumnia 950 si Lumnia 950XL, incepand cu Marea Britanie si Irlanda. Cu acest update, sistemul de operare al telefoanelor ajunge la numarul 01078.00027.15506.020xx.

Acest update include urmatoarele fix-uri si schimbari pentru cele doua modele:

  • imbunatatiri de performanta si stabilitate;
  • imbunatatiri pentru suportul unor carduri de memorie SD;
  • imbunatatiri pentru setarea automata a luminozitatii ecranului;
  • a fost reparata o problema cu camera foto, care scotea imagini cu prea mult zgomot in conditii de iluminare slaba pentru unii utilizatori;
  • a fost reparata o problema cu video-urile 4K, care facea afisarea unor dungi ciudate cat timp vizualizai continutul filmat la 4K.

Deci, in curand il vor avea toti utilizatorii de Lumnia 950 si 950XL. Stati pe faza, ca merita! Tinand cont ca Lumnia 950 este destul de recent lansat, este frumos din partea celor de la Microsoft ca isi bat capul sa rezolve micile probleme aparute. Pentru cei care nu au avut probleme, un mic boost de performanta cred ca e bine venit mereu.

Ca sa verificati daca deja e disponibila actualizarea pentru telefonul vostru Lumnia, parcurgeti calea: Settings > Update & Security > Phone Update > Check for updates, daca aveti telefonul in limba engleza si Setari > Actualizari & Securitate > Update Telefon > Cauta actualizari daca aveti telefonul setat in limba romana.

Tu ai avut una din problemele reparate de acest update? Se simte boost-ul de performanta si stabilitate?

Sorin

Scriu, citesc si invat despre diverse lucruri - hardware, software, orice. Fiind oarecum un "Jack of all trades", pur si simplu ador sa stiu câte ceva despre orice.