MSI PRO 24X All-in-one – frumos pentru birou

MSI a anuntat un sistem desktop All in one – PRO 24X. Si e destul de slim – 6.5mm grosime, cu un finisaj metalic si panou IPS. Avem de asemenea si un bezel de 2.2mm. …

msi pro 24x all in one

MSI a anuntat un sistem desktop All in one – PRO 24X. Si e destul de slim – 6.5mm grosime, cu un finisaj metalic si panou IPS. Avem de asemenea si un bezel de 2.2mm.

Arata foarte, foarte bine! Vine cu un procesor Intel Core i3, un slot de 2.5inch pentru stocare dar si un slot pentru un SSD NVMe PCIe M.2. Placa video integrata face fata lejer pentru orice aplicatie office sau un video FullHD.

Pe partea de porturi, PRO 24X sta bine:

  • 2 x LAN RJ45;
  • 1 x HDMI;
  • 6 porturi USB, din care 2 in lateral si 4 in spate;
  • porturi audio;

Cred ca un i3 si un SSD rapid sunt suficiente pentru munca de birou. Un Excel, un browser, niste Word… vreo 8 ore pe zi. Iar un All in one merge perfect. Ocupa spatiu putin, e mai usor de intretinut, probabil mananca mai putin curent, mai putin zgomot si daca arata si asa bine nici nu strica ‘vibe-ul’ biroului :-)). Daca ar veni si cu 8 GB DDR4 ar fi perfect.

Uite niste poze:

Sorin

Scriu, citesc si invat despre diverse lucruri - hardware, software, orice. Fiind oarecum un "Jack of all trades", pur si simplu ador sa stiu câte ceva despre orice.