Streacom anunta carcasa DA2 – aluminiu arata bine!

DA2 este un fel de carcasa compacta pentru pc-uri mici. Cei de la Streacom o marketeaza ca fiind o carcasa fara compromisuri, ce isi indreapta atentia spre racire, in ciuda dimensiunilor reduse. Suna bine! Construita …

da2

DA2 este un fel de carcasa compacta pentru pc-uri mici. Cei de la Streacom o marketeaza ca fiind o carcasa fara compromisuri, ce isi indreapta atentia spre racire, in ciuda dimensiunilor reduse.

Suna bine!

Construita din Aluminiu, cu peste 2000 de gaurele in care putem monta ventilatoare practic… in orice locatie, carcasa pare sa faca ce promite.

Suporta chiar si o placa video cu lungime de pana la 225mm si sursa ATX (normala) in timp ce are loc si un cooler pe apa AIO de 140mm. Iar daca nu esti fan racire pe apa, poti avea o inaltime de pana la 145mm a cooler-ului de la procesor.

Detalii precum butonul de pornire, care e facut din sticla si are un punct alb, promit o carcasa premium, frumoasa si functionala.

Vad o gramada de posibile build-uri cu o carcasa ca asta: un HTPC, NAS, home-server, pc gaming (de ce nu? cu un GTX 1070 Ti Mini mai ramane si loc 🙂 ) sau chiar pentru pc de birou mai modern.

Sunt curios daca va ateriza si pe la noi si la ce pret. E una din cele mai frumoase carcase de genul asa 🙂

Sorin

Scriu, citesc si invat despre diverse lucruri - hardware, software, orice. Fiind oarecum un "Jack of all trades", pur si simplu ador sa stiu câte ceva despre orice.