Nvidia nu mai lanseaza drivere noi pentru sistemele de operare pe 32bit

Era clar ca ajungem la un moment dat si aici – Nvidia nu va mai lansa actualizari de drivere pentru placile lor video, pentru sistemele de operare pe 32 bit. Asta inseamna ca totul va …

nvidia drivere 32bit

Era clar ca ajungem la un moment dat si aici – Nvidia nu va mai lansa actualizari de drivere pentru placile lor video, pentru sistemele de operare pe 32 bit.

Asta inseamna ca totul va functiona ca si pana acum pe sistemele mai vechi, doar ca probabil pe viitor vor fi probleme daca vrei sa faci un upgrade al placii video – nu vei avea driver. Desi probabil placa video va fi ultima problema pe un pc cu 2-3GB RAM si cu un procesor depasit.

Sunt curios ce inseamna asta… vom vedea drivere de dimensiuni mai mici (ma gandesc ca nefiind incluse/create cele de 32bit, mai reducem din cei ~500mb de descarcat)?

Sau poate vom vedea ceva imbunatatiri de performanta ca urmare a eliminarii unei tehnologii mai vechi? Habar n-am…

Pana una alta, sunt curios cati vor fi afectati de aceasta stire… adica de obicei nu prea face lumea upgrade, si ultimele drivere cu versiuni de 32bit suporta placi video din generatia 400 sau mai noi. Deci niste placi video lansate prin 2010. Destul de ok… pentru userii care nu au pretentii sau asteptari.

Photo of author

Sorin

Scriu, citesc si invat despre diverse lucruri - hardware, software, orice. Fiind oarecum un "Jack of all trades", pur si simplu ador sa stiu câte ceva despre orice.