Ochelari smart Huawei

A fost anuntata fabricarea unor ochelari smart Huawei in parteneriat cu Gentle Monster. Ochelarii inteligenti Huawei X Gentle Monster Eyewear sunt ca un set de casti. Cu acesti ochelari smart vei putea raspunde la telefon …

ochelari-smart-huawei-gadgets-smart-inteligenti-tech

A fost anuntata fabricarea unor ochelari smart Huawei in parteneriat cu Gentle Monster.

Ochelarii inteligenti Huawei X Gentle Monster Eyewear sunt ca un set de casti. Cu acesti ochelari smart vei putea raspunde la telefon printr-o simpla apasare pe acestia, insa nu exista un buton evidentiat pentru a se putea pastra un design elegant si nu prea SF.

Tehnologia ochelarilor smart Huawei

O pereche de ochelari smart are antena, modul de incarcare, microfon dual, chipset, difuzor si baterie. Toate acestea sunt integrate fara a afecta designul ochelarilor. Difuzoarele stereo sunt pozitionate deasupra urechilor. Vei putea asculta chiar si muzica. Cat de tare se aude si daca deranjeaza persoanele alaturate vom vedea dupa ce sunt lansati.

Ochelari smart Huawei X Gentle Monster Eyewear

Sunt rezistenti la praf si la apa (IP67) si vor avea un asistent vocal pentru a reda mai multe informatii.

Ochelari smart Huawei – dispozitiv fara camera foto

Ochelari smart nu vor avea o camera foto pentru a nu exista dezbateri sau probleme care tin de confidentialitate persoanelor.

Bateria si incarcarea ochelarilor smart

Bateria ochelarilor smart Huawei X Gentle Monster Eyewear este surprinzatoarea, fiind de 2.200 mA si se incarca wireless in momentul in care sunt pusi in carcasa cu care vin.

Designul ochelarilor

CEO Huawei impreuna cu CEO Gentle Monster au dorit sa conceapa ochelari smart cu un design modern si care se potriveste tuturor. S-a dorit ca ochelarii smart sa nu atraga atentia intr-un mod negativ in momentul in care sunt purtati cand mergem pe strada, la locul de munca, la cumparaturi, dar sa aiba si toata tehnologia integrata. Astfel se gasesc in stiluri diferite, de la rama mai groasa la rama subtire, lentile colorate, cadru mai mare sau mai mic, etc.

Concluzie

Designul ochelarilor Huawei X Gentle Monster Eyewear este chiar foarte reusit si se pot purta in public fara a arata dubios, chiar dimpotriva. Lansarea lor s-a anuntat ca urmeaza sa fie in iulie. In momentul lansarii vom afla cu ce functii mai vin si care este si pretul. Tot atunci vom observa si cum se aud, daca reusesc sa se auda suficient de tare pentru a putea avea o conversatie dar totusi nu prea tare incat sa auda toata lumea ce vorbesti.

Daca te intereseaza astfel de articolele vezi si ce am scris despre bratarile fitness.

Photo of author

Sorin

Scriu, citesc si invat despre diverse lucruri - hardware, software, orice. Fiind oarecum un "Jack of all trades", pur si simplu ador sa stiu câte ceva despre orice.