Perifericele Razer primesc culori noi

Perifericele Razer primesc doua culor noi pe langa clasica combinatie negru/verde. Conform Razer, noile culori vor fi mercury white si gunmetal grey. Ah, si vor fi si cablurile invelite cu textil in nuanta aleasa. Noile …

tastatura razer - periferice razer

Perifericele Razer primesc doua culor noi pe langa clasica combinatie negru/verde. Conform Razer, noile culori vor fi mercury white si gunmetal grey.

Ah, si vor fi si cablurile invelite cu textil in nuanta aleasa. Noile culori vor veni pentru inceput pe: tastatura mecanica Blackwidow X Chroma, castile gaming Kraken 7.1, mouse-ul de gaming Lancehead TE si mousepad-ul Invicta.

Dupa cum banuiam, diferenta va fi doar cosmetica si nu va afecta pretul. Nici performanta nu va fi afectata, cu o mica exceptie: mousepad-ul pe alb probabil nu va fi chiar ce trebuie, deoarece de obicei mousii lucreaza mai bine pe o suprafata inchisa la culoare. Ramane sa vedem.

Arata genial pe mercury white. Mi se pare ca arata foarte ‘curat’ un birou cu periferice albe, desi sunt mai usor de murdarit. Mi se pare o miscare buna din partea celor de la Razer. Iti da posibilitatea sa iti achizitionezi gear de gaming, in timp ce te bucuri de culori si nuante mai interesante.

Si vad deja un Deathadder Mercury White, cu un Blackwidow X Mercury white si un monitor alb de vreo 28inch. Cred ca ar arata senzational pe un birou high gloss white 🙂

Mai jos niste poze cu cele 3 nuante in care vor exista de acum perifericele:

Photo of author

Sorin

Scriu, citesc si invat despre diverse lucruri - hardware, software, orice. Fiind oarecum un "Jack of all trades", pur si simplu ador sa stiu câte ceva despre orice.