Intel confirma: va lansa in 2020 placi video chiar si pentru gaming

Deja probabil ati citit despre zvonurile ce circula prin media, cum a Intel lucreaza la propriile placi video. Pai, cei de la Intel au confirmat printr-un tweet in mod oficial faptul ca se lucreaza la …

placa video intel

Deja probabil ati citit despre zvonurile ce circula prin media, cum a Intel lucreaza la propriile placi video. Pai, cei de la Intel au confirmat printr-un tweet in mod oficial faptul ca se lucreaza la placile video.

Cei de la Tomshardware au confirmarea ca vor fi solutii atat pentru data centere, cat si pentru clienti normali (pc-uri desktop). Din pacate nu stim care varianta aterizeaza prima.

In ultima perioada, productia de placi video a fost cam… dominata de Nvidia si AMD. Un al treilea jucator nu ar strica… poate cu ceva competitie vom vedea hardware si mai puternic dar si mai ieftin. (sau cel putin vom primi mai multa performanta pentru acelasi buget)

Sunt curios daca asta inseamna ca vom vedea de la Intel si procesoare fara placa video integrata pe segmentul consumer,cum vedem la gama Xeon. Ma gandesc la un i5 unlocked, fara placa video integrata dar cu o putere mult mai mare si potential mai bun de overclock. Imi dau si eu cu parerea… sau visez. Vom vedea :))

Pana una alta, mai e putin pana in 2020. Hai cu ceva bun Intel! 🙂

Sorin

Scriu, citesc si invat despre diverse lucruri - hardware, software, orice. Fiind oarecum un "Jack of all trades", pur si simplu ador sa stiu câte ceva despre orice.