PlayerUnknown’s Battlegrounds acum si pe smartphone

Da – PlayerUnknown’s Battlegrounds (PUBG) vine si pe smartphone-uri. Dupa ce a ajuns pe locul 3 in top cele mai vandute jocuri de pe Steam, merg mai departe si incearca si pe telefoanele mobile. A fost …

PlayerUnknown's Battlegrounds acum si pe smartphone

Da – PlayerUnknown’s Battlegrounds (PUBG) vine si pe smartphone-uri. Dupa ce a ajuns pe locul 3 in top cele mai vandute jocuri de pe Steam, merg mai departe si incearca si pe telefoanele mobile.

A fost usor lansat in Canada, si e disponibil in Google Play Store. La fel, dezvoltat pe Unreal Engine 4 si cu feature-uri precum 7.1 surround si chat in-game prin voce. Momentan doar harta Erangel este prezenta pe versiunea de mobil.

Cerintele de sistem par sa fie decente: Android 5.1.5 si 2 GB ram ar trebui sa aiba telefonul tau pentru a te putea juca PUBG pe el. Producatorii se lauda cu peste 500 de telefoane Android suportate dar inca nu avem detalii despre cum se misca pe diverse procesoare.

Nu stiu ce sa zic cu gaming-ul asta pe smartphone. Mereu am vazut jocurile de pe telefon ca pe ceva de facut cand nu ai altceva la indemana. Nu imi pot inchipui ca voi sta pe scaun, in fata pc-ului dar ma voi juca intens pe smartphone un joc precum PUBG. Sau poate sunt eu de moda veche :-))

 

Categorii Fun

Sorin

Scriu, citesc si invat despre diverse lucruri - hardware, software, orice. Fiind oarecum un "Jack of all trades", pur si simplu ador sa stiu câte ceva despre orice.