Prelungitor cu protectie la supratensiune Hama

Am luat un prelungitor cu protectie la supratensiune de la Hama, pe fuga. Imi trebuia un prelungitor si asta a sarit in ochi – l-am luat cu vreo 55 de lei de la MediaGalaxy. Hai …

prelungitor cu protectie

Am luat un prelungitor cu protectie la supratensiune de la Hama, pe fuga. Imi trebuia un prelungitor si asta a sarit in ochi – l-am luat cu vreo 55 de lei de la MediaGalaxy. Hai sa vedem cat de ok este acest prelungitor.

Specificatii produs

  • 6 prize asezate la unghid de 45 de grade;
  • 1 switch general pentru oprire/pornire prelungitor si cate unul pentru fiecare priza;
  • cablu H05VV-F3G1,5, deci sectiune transversala a sarmei de 1.5mm – destul de ok;
  • 16A intensitate;
  • total curent de scurgere: 4500A x 3 deci 13500A;
  • protectie contra supratensiunii: Up: 1,8kV/; Uc: 250V~; Uoc: 3,0kV/; Type III;
  • pe prelungitor scrie maxim 3680W. Din ce am testat duce consumatori atat de flamanzi;
  • culoare: negru;
  • dimensiuni (latime, adancime, inaltime): 32.5 x 7.2 x 4.6cm;

Aspect

Ambalajul e ceea ce te-ai astepta la un prelungitor o idee mai bun decat unul la 12lei: o cutie colorata cu diverse specificatii enumerate in n limbi. E ok.

Produsul se prezinta binisor. Plasticul pare oarecum rigid dar toate switch-urile merg usor si lumineaza toate. Da, cand ai toate 6 posturile pornite, arata ca un pom de craciun :-))

Per total, nu e un prelungitor pe care l-as lasa la vedere daca tii mult la aspectul camerei, dar pare foarte solid si isi face treaba. Cei de la Hama fac produse bune. 

Functii produs

Habar n-am ce as putea zice aici. Ideea e ca isi face treaba. Inca nu am avut ocazia sa testez functia de protectie la supratensiune si sper sa nu am 🙂

Isi face treaba cu brio, chiar si cand am conectat electronice ce consuma mult sau electrocasnice. Nu au fost semne de probleme (fir incalzit sau alte cele).

Eventual… 1-2 porturi USB. Ar fi prins bine.

Concluzii

Produsul e bunicel, merita 55lei fara discutie. Presupun ca va proteja la supratensiune in caz de.

Trebuie sa mentionez ca, magazinul MediaGalaxy de unde l-am cumparat este cu adevarat lenes – cel din Shopping City Timisoara. Produsul la raft era 80 si ceva de lei. La casa am descoperit ca acesta costa 55lei. La ei pe site e 55lei. Nu ma plang.

Dar, pe aceeasi nota, doream un SSD ce pe site era la ~200lei iar in magazin ~400lei. Cand am intrebat unul din angajati daca e pretul de pe site, mi s-a zis ca e exclusiv online pretul si sa plasez comanda acolo. Da boss, ca daca nu era urgenta si perioada de sarbatori (curieri prea aiuriti) nu cumparam de pe PCgarage sau Emag, luam de la Mediagalaxy pentru ca motive (si nu ma leg decat de gama de produse disponibile la faza asta cu comanda online). Desi la ei pe site nu scrie nimic de genul exclusiv online la acel produs. O fi bine, o fi rau? Nasol cu siguranta 🙂

Continuand aventurile pe la ei, am plecat dupa ce am descoperit ca: au doar o carcasa in magazin, nici o sursa si nici o placuta de memorie ram. Superb. Si cabluri S-ATA la 32lei. OK, hai sa nu.

nota: acest review nu e sponsorizat sau alte cele. Am cumparat personal produsul din MediaGalaxy Timisoara.

Prelungitor Hama

Sorin

Pret
Functii
Protectii
Calitate constructie

Pe scurt

Isi face treaba si pare solid. Foarte utile acele intrerupatoare la fiecare post. Dar atat. Adica nu face altceva. Macar are protectia foarte ok dpdv tehnic.

4.3
Photo of author

Sorin

Scriu, citesc si invat despre diverse lucruri - hardware, software, orice. Fiind oarecum un "Jack of all trades", pur si simplu ador sa stiu câte ceva despre orice.