Presenter – prezentare de proiecte mai usor

Despre prezentari si presenter Acum trebuie sa sustinem din ce in ce mai multe prezentari. Fie ca trebuie sa iti prezinti proiectele la scoala, fie ca esti profesor si ai lectii de sustinut sau chiar …

presenter-ieftin-modern-prezentari-proiecte

Despre prezentari si presenter

Acum trebuie sa sustinem din ce in ce mai multe prezentari. Fie ca trebuie sa iti prezinti proiectele la scoala, fie ca esti profesor si ai lectii de sustinut sau chiar daca esti la o intalnire de afaceri trebuie sa pregatesti prezentari cat mai amanuntite si mai convingatoare.

Pentru a urmari impreuna cu audienta ta prezentarea, mai usor, te poti folosi de un presenter. In acest mod nu stai la laptop sau la pc ca sa schimbi sliderul. Daca stai aproape ascuns dupa un monitor, cu siguranta nu vei trezi interesul audientei. Folosind un presenter poti sa stai la distanta, chiar pana la 15 m sau 30 m fara nici o problema, si poti schimba sliderul cand doresti, intr-un mod mai placut. Singurul lucru care iti mai ramane de facut este sa iti susti prezentarea cat de bine poti.

 

1. Presenter Logitech R400

Daca cauti un presenter la un pret mai mic, poti sa te uiti la Presenter Logitech R400 pe care il gasesti la 180 lei aici. Daca ai de sustinut prezentari nu prea complexe si cauti un presenter la un pret mai accesibil, care vine si cu un pointer rosu, merita sa il ai in vedere.

 

Se sincronizeaza instant dupa ce introduci receiver-ul in portul USB, are 15 metri raza de actiune si este prevazut cu butoane pentru: next/previous, start/stop slideshow si un buton pentru pointerul laser (rosu) sau laser pointer – in functie de cum preferi tu sa ii spui.

 

 

 

In cazul in care te indepartezi prea mult, un indicator al nivelului de receptie te va avertiza ca esti prea departe. Pe lateral se gaseste si butonul pentru on/off. Este prevazut si cu un indicator de baterie care te informeaza despre starea bateriei la o simpla privire.

Este destul de mic, are un design ergonomic, butonul de pornit/oprit este pe lateral – deci nu o sa ai probleme precum apasarea sa in mijlocul prezentarii, materialele sunt de calitate si vine si cu o husa de protectie. Iti ofera tot ce astepti de un presenter simplu si cu functii de baza.

 

2. Presenter Logitech Spotlight

Daca vrei totusi un model nou, poti sa te uiti si la Presenter Logitech Spotlight pe care il gasesti la aproximativ 480 lei aici. Acest presenter vine cu functii precum Digital Laser, Highlight – functie care lumineaza locul pe care vrei sa il pui in evidenta (cum ai face cu ajutorul pointerului rosu), si incetoseaza/blureaza restul slide-ului. Iti poti seta raza pe care sa o aiba partea pusa in evidenta. In plus, mai vine si cu functia de “lupa” cu ajutorul careia poti sa maresti zona de interes, in timp real, din slider.

Te poti plimba prin sala si poti schimba sliderele fara probleme, pentru ca raza acestuia de actiune este de pana la 30 m. Functioneaza astfel perfect chiar si intr-un amfiteatru. Poti sa pornesti si sa pui pe pauza video-urile sau sa intri direct pe website-uri. Functie destul de importanta si utila, mai ales daca faci anumite trimiteri pe care le poti prezenta direct online.

 

 

De cele mai multe ori, ai la dispozitie un anumit interval de timp in care poti sa iti susti prezentarea. Presenter-ul Logitech Spotlight te ajuta sa te incadrezi perfect intr-un timp limitat. Iti setezi timpul, de la primul pana la ultimul slide, iar presenterul te va anunta, discret, prin vibratii cand a expirat timpul.

Cu bateria nu trebuie sa iti faci prea multe griji, pentru ca rezista o incarcare completa aproximativ 3 luni, si se incarca destul de repede. Daca incarci prin USB-C timp de 1 minut ai 3 ore de prezentare. Pentru o incarcare full dureaza aproximativ o ora. Presenterul este fabricat din materiale de calitate si butoanele sunt customizabile.

 

Concluzie

Cu ajutorul presenter-ului poti sa susti o prezentare a unui proiect sau chiar rapoartele din cadrul unei firme, intr-un mod mai placut si mai interactiv. Iti doresc sport la treaba si mult succes!

Daca ti-a fost de folos articolul, nu uita sa dai un share.

Sorin

Scriu, citesc si invat despre diverse lucruri - hardware, software, orice. Fiind oarecum un "Jack of all trades", pur si simplu ador sa stiu câte ceva despre orice.