AMD Ryzen MAX – 2 bundle-uri interesante

AMD Ryzen MAX se refera la doua bundle-uri de procesoare, editie limitata. Bundle-urile sunt reprezentate de doua procesoare: Ryzen 5 2600X si Ryzen 7 2700. In mod normale hexa-core-ul AMD Ryzen 5 2600X vine cu …

amd ryzen max

AMD Ryzen MAX se refera la doua bundle-uri de procesoare, editie limitata. Bundle-urile sunt reprezentate de doua procesoare: Ryzen 5 2600X si Ryzen 7 2700.

In mod normale hexa-core-ul AMD Ryzen 5 2600X vine cu un cooler Spire Wraith si octa-core-ul AMD Ryzen 7 2700 vine cu un Spire Wraith LED.

In bundle-urile de tip editie limitata, ele vin cu coolerul Wraith Max. Coolerul poate sustine procesoare cu un TDP de pana la 200W. Asta inseamna ca utilizatorii se vor putea bucura mai bine de tehnologia XF2 (Extended Frequency Range 2) si ofera ceva loc pentru overclocking.

In ceea ce priveste pretul, se pare ca nu va fi chiar oribil. In UK la Scan Computers sunt diferente de 22 si 15 lire pentru 2600X si 2700. Decent tinand cont ca Wraith Max costa ~50 lire pe Amazon.

Daca aveai in plan un Ryzen, cred ca bundle-urile astea merita banii. Asta… daca apar si la noi in Romania. Pe la PCgarage poate?

Pana una alta, uite cum arata coolerul Wraith MAX. Nu e rau pentru ceva inclus direct cu procesorul:

cooler amd ryzen max

Sorin

Scriu, citesc si invat despre diverse lucruri - hardware, software, orice. Fiind oarecum un "Jack of all trades", pur si simplu ador sa stiu câte ceva despre orice.