Recomandarile celor de la Nvidia pentru PlayerUnknown’s Battlegrounds

PUBG, PlayerUnknown’s Battlegrounds va iesi din stadiul Early Access pe 20 decembrie. Practic urmeaza lansarea sa. Odata cu lansarea, Nvidia face niste recomandari pentru jucatorii care doresc sa joace PUBG la detalii maxime, si la …

performanta pubg

PUBG, PlayerUnknown’s Battlegrounds va iesi din stadiul Early Access pe 20 decembrie. Practic urmeaza lansarea sa.

Odata cu lansarea, Nvidia face niste recomandari pentru jucatorii care doresc sa joace PUBG la detalii maxime, si la ce ne putem astepta in functie de placi video.

Astfel, avem asa:

  • GTX 1060 – va putea rula PUBG la 60 FPS pe FullHD (1920 x 1080) fara frame drop-uri.
  • GTX 1070 – setat pe Ultra, jocul va rula la 60 FPS pe 1920 x 1080;
  • GTX 1080 – setat pe Ultra, jocul va rula la 60 FPS pe 2560 x 1440;
  • GTX 1080Ti cu overclock din fabrica – va putea rula 4k – 3840 x 2160;

Nu intru prea mult in detalii, dar e ok sa vedem ca e jucabil pe cea mai comuna rezolutie – FullHD – si cu un GTX1060. Pentru mai multe detalii, vedeti link-ul din sursa (la sfarsit de articol).

Evient ca avem nevoie si de un procesor capabil si de niste memorie ram pe langa placa video – 8GB e ok, dar 16GB ar fi ideal.

Recomandarea mea ar fi ca dupa lansare, sa facem un update de diver al placii video – probabil va iesi inca unul la cateva zile dupa… posibil tot anul acesta? – De obicei se mai rezolva probleme imediat descoperite (vezi si driverele Game Ready… nu sunt o ‘vrajeala’, chiar ajuta uneori)

PUBG si-a luat avant mult si datorita streamerilor, implicit si a audientei acestora, fiind un joc destul de captivant. Mai ales ca au lansat si harta in desert, Miramar… continutul nou mereu va mentine jucatorii activi.

Jocul inca sparge recorduri, mai ales la numarul de playeri ce sunt activi de-o data – cu o maxima de 2.9 milioane de jucatori in ultimele 30 zile – e ceva!

Asa ca, spor la joaca si/sau la upgrade celor care asteptati lansarea ca sa va apucati de el. Are garantat cateva ore de distractie in el jocul, merita jucat.

Mai urmeaza sa vedem daca apar ceva recomandari si din partea AMD. As fi curios sa vad ce recomanda ei sau ce performanta vedem de la placile lor video.

Photo of author

Sorin

Scriu, citesc si invat despre diverse lucruri - hardware, software, orice. Fiind oarecum un "Jack of all trades", pur si simplu ador sa stiu câte ceva despre orice.