RGB RAM – Gskill prezinta Trident Z RGB series

G.SKILL lanseaza Trident Z RGB Series – ai ghicit, e vorba de memorie ram ce lumineaza rgb. Este vorva despre un kit DDR4 care nu necesita conectori aditionali de putere pentru a lumina. Luminile sunt …

memorie ram

G.SKILL lanseaza Trident Z RGB Series – ai ghicit, e vorba de memorie ram ce lumineaza rgb. Este vorva despre un kit DDR4 care nu necesita conectori aditionali de putere pentru a lumina.

Luminile sunt in partea de sus a ‘radiatorului’ si standard lumineaza in modul curcubeu – culoarea se misca aratand tot spectrul RGB. A fost anuntat ca vom putea controla luminile si modul de iluminare cu ajutorul unui program, ce urmeaza a fi lansat chiar luna aceasta.

Seria Trident Z RGB este capabila de viteze de pana la 4266Mhz, si are un PCB pe 10 layere cu chipuri alese manual pentru a imbunatati performanta in overclock. Este clar, un kit high-end pentru entuziasti. Clar ca, vine cu suport complet pentru XMP 2.0 pentru un overclock cat mai usor de realizat.

Kitul vine cu garantie pe viata. Toate bune si frumoase… totul RGB!

Mai jos, avem cateva poze cu acest kit si un video.

Ce parere ai? Iti surade ideea de a-ti putea pune orice culoare vrei tu, chiar si la memoria RAM?

Sorin

Scriu, citesc si invat despre diverse lucruri - hardware, software, orice. Fiind oarecum un "Jack of all trades", pur si simplu ador sa stiu câte ceva despre orice.