Samsung Galaxy S24 Ultra s-ar putea sa filmeze 4K la 120 FPS

Desi un zvon, tinand cont de alte detalii ce s-au ivit despre S24 Ultra precum prezenta UFS 4.0 si a procesorului Snapdragon 8 Gen 3, e total posibil sa existe optiunea asta pe ele. Desi …

samsung s24 ultra filmeaza 4k la 120fps

Desi un zvon, tinand cont de alte detalii ce s-au ivit despre S24 Ultra precum prezenta UFS 4.0 si a procesorului Snapdragon 8 Gen 3, e total posibil sa existe optiunea asta pe ele.

Desi va fi nevoie de mult spatiu daca doresti sa filmezi des la 4K si 120 FPS, merita – oricum probabil vei putea lua varianta de 1TB daca chiar folosesti des telefonul pentru a filma. O astfel de optiune e binevenita pe telefoane.

Unul din scenariile in care filmarile la 120 FPS sunt utile este cel in care vrei sa faci o secventa slow-motion cu ajutorul unui soft de editare. Video-ul este efectiv mai fluid daca a fost filmat la un numar mai mare de cadre pe secunda.

Desi nementionat, cel mai probabil Galaxy S24 Ultra va suporta inclusiv filmari la 8K. Dar, probabil, ca si pe S23 Ultra, va fi destul de ciudatel caci se cam incalzeste telefonul pana in pragul de supraincalzire. Pe langa asta, ca sa editezi comod filmari la 8K ai nevoie si de mai multa putere de calcul adica un PC mai puternic. Asa ca 4K pare ideal momentan.

Surse: wccftech si Ice Universe

Ti s-a parut util?

Sorin

Scriu, citesc si invat despre diverse lucruri - hardware, software, orice. Fiind oarecum un "Jack of all trades", pur si simplu ador sa stiu câte ceva despre orice.