Samsung Galaxy S9 si S9+ – au aparut primele randari

Evident ca Samsung pregateste Galaxy S9 si S9+. Dar, ca pentru fiecare telefon asteptat de multa lume, apar si primele ‘leak-uri’… in cazul de fata niste randari ce vor sa ne dea o idee despre …

samsung galaxy s9 si samsung galaxy s9+

Evident ca Samsung pregateste Galaxy S9 si S9+. Dar, ca pentru fiecare telefon asteptat de multa lume, apar si primele ‘leak-uri’… in cazul de fata niste randari ce vor sa ne dea o idee despre cum vor arata telefoanele.

Din pozele de mai jos vedem ca desi seamana cu Galaxy S8, sunt ceva modificari prezente pe Galaxy S9. Cum ar fi modul in care este amplasata camera si cititorul de amprenta pe spate… mult mai ok versus Galaxy S8 din punctul meu de vedere.

Ecranul pare sa fie foarte similar, eventual marginea de jos pare sa fie mai mica, lasand un pic mai mult loc pentru ecran.

La S9+ povestea sta cam la fel ca fratele lui mai mic, S8+, in afara de aranjarea camerelor (se pare ca vor fi doua) si a cititorului de amprente.

Destul bla bla, uite randarile cu cele doua modele:

Randari Samsung Galaxy S9:

Randari Samsung Galaxy S9+:

Arata bine! Poate ma repet, dar ar fi super ok sa ramana asa pozitionat senzorul de amprenta.

 

Niste detalii tehnice despre Galaxy S9 si S9+

Dimensiuni:

Galaxy S9: 147.6 x 68.7 x 8.4mm;

Galaxy S9+: 157.7 x 73.8 x 8.5mm;

Practic, telefoanele vor fi un pic mai scurte, mai late si o idee (~0.4mm) mai groase versus generatia trecuta.

Se banuieste ca ecranele vor fi de aceleasi dimensiuni ca cele de pe S8, respectiv S8+ iar procesorul va fi un Qualcomm Snapdragon 845 sau un nou Exynos SoC.

Data de lansare: asteptate prin martie, s-ar putea sau nu sa fie vazute la CES luna viitoare. Ramane de vazut.

 

Cred ca ar fi super ok sa ramanem la aceleasi dimensiuni ale ecranelor, si sa avem practic imbunatatiri pe partea hardware si a consumului de energie – ‘sa tina mai mult bateria’. S8 este un telefon super bun, iar daca Galaxy S9 va fi practic un refresh cu tehnologie mai noua si mai eficienta, ar fi chiar grozav.

Sorin

Scriu, citesc si invat despre diverse lucruri - hardware, software, orice. Fiind oarecum un "Jack of all trades", pur si simplu ador sa stiu câte ceva despre orice.