Samsung pregateste un nou telefon cu clapeta premium

Au aparut niste ‘scurgeri’ cu urmatorul telefon cu clapeta premium de la Samsung – W2018. Da, inca suntem 2017 nu ai calatorit in timp. Aparent, Samsung considera ca, cererea ar fi atat de mare incat …

Au aparut niste ‘scurgeri’ cu urmatorul telefon cu clapeta premium de la Samsung – W2018. Da, inca suntem 2017 nu ai calatorit in timp.

Aparent, Samsung considera ca, cererea ar fi atat de mare incat lanseaza W2018 cu specificatii precum:

  • Chipset Snapdragon 835;
  • 6 GB memorie RAM;
  • Aceleasi camere ca pe Samsung Galaxy S8;
  • 2 ecrane de 4.2inch;
  • Probabil un pret piperat;

Nu am gasit nimic despre data lansarii sau pret, dar zvonurile zic ca, va fi lansat de-odata cu Galaxy Note 8.

Inteleg ideea, interesant faptul ca va avea 2 ecrane si cu siguranta va ajuta cativa oameni sa iasa in evidenta. (ma gandesc ca de-asta ai lua asa ceva… nu gasesc vreo utilitate practica vs. un smartphone normal)

Totusi, m-as indruma catre avansarea unor noi concepte decat sa trag de cele vechi. Sunt o gramada de locuri in care am putea directiona timpul si energia necesara pentru a crea un astfel de telefon. Eu as incepe cu bateriile din telefoane… majoritatea nu sunt suficient de performante si compacte. :-)) – da stiu, nu e atat de simplu… de-asta trebuie sa bagam timp si energie(fonduri) in treaba asta.

Uite niste poze cu W2018:

Sorin

Scriu, citesc si invat despre diverse lucruri - hardware, software, orice. Fiind oarecum un "Jack of all trades", pur si simplu ador sa stiu câte ceva despre orice.